01 January 2017

2016 PART 2

Heips Enää ei oo montaakaan tuntia jäljellä siihen, että saadaan jättää kulunut vuosi taakse ja toivottaa tervetulleeksi vuosi 2017. Sitä ennen voidaankin vielä hetki miettiä mitä vuosi 2016 on pitänyt sisällään. Edellisessä postauksessa käytiin läpi alkuvuoden tapahtumia ja nyt on vuorossa katsaus loppuvuoteen!

july

July - Heinäkuun alussa vietin kavereiden kanssa paljon aikaa. Syötiin mansikoita, pyöräiltiin kaatosateella, käytiin rannoilla jne. Kävin myös piipahtamassa Kotkassa. Noin heinäkuun puolessa välissä alkoi pakkaaminen, sillä lähdin kielimatkalle Maltalle. Kolmen viikon kielimatkan aikana tutustuin upeisiin ihmisiin, koin mahtavia hetkiä, kielitaito vahvistui. Matkaan mahtui myös kaikenlaista muuta. Noita kolmea viikkoa en kyllä vaihtaisi mihinkään.

august


August - Elokuun alku koettiin vielä upeita ja ikimuistoisia hetkiä Maltalla. Lähtiessä iski haikeus eikä kielimatka kavereiden hyvästely ollut helppoa. Maltalta lensinkin oikeestaan suoraan koulunpenkille. Tulin Suomeen ensimmäistä koulupäivää edeltävänä yönä ja unta kertyi siltä yöltä vain vajaat 2 tuntia. En ainakaan kerennyt jännittämään lukiota ja uutta koulua kauheesti. Elokuun aikana tanssikausikin lähti käyntiin. Blockfesteillä tuli laulettua kurkku kipeeksi ja fiilisteltyä eri huippu artistien mukana. Elokuun lopulla vielä Reunion Helsingillä, jossa miitattiin Malta squadin kanssa.

september

September - Syyskuussa ei tapahtunut oikeastaan mitään normaalista poikkeavaa. Perusarkea, koulua ja harrastuksia siis. Koulussa oli kurssivalintoja sekä koeviikko. Näin kavereita ja kävin kahvilla pariin otteeseen. Vietettiin myös yksi viikonloppu Kotkassa serkkujen luona.

october

October - Lokakuussa vietettiin mökkiviikonloppu, joka päättyi terveyskeskusreissuun ja jalan tikkaukseen. Tapauksesta hieman enemmän tekstiä täällä. Koulun kanssa käytiin taideretkellä Helsingissä, jonka aikana törmättiin mm. Lauri Tähkään. Koulusta sai pienen breikin, kun syysloma alkoi. Nähtiin melkein täydellä Malta squadilla ja hauskaa oli. Tehtiin mm. itse sushia, joka maistui aivan oikealta. Perheen kanssa käytiin syömässä Tampereella Näsinneullassa.

november

November -  Marraskuussa elettiin vauhdikasta arkea. Koulussa riitti esseitä, esitelmiä jne. ja osuihan se koeviikkokin samaan saumaan. Käväisin myös Tampereen messuilla työskentelemässä yhden lauantain. Treeneissä alkoi valmistautuminen näytöksii, kun ruvettiin katsomaan paikkoja. Isovanhemmilla piipahdettiin viikonloppuisin ja yhtenä viikonloppuna koko serkkuporukalla käytiin Åbo svenska teaterissa katsomassa Peter Pan sekä syötiin yhdessä Tårget-ravintolassa.

december

December - Eikä se joulukuukaan ollut sen rauhallisempia. Aikaisia aamuja ja pitkiä päiviä. Käväisin pääkaupunkiseudulla Erikan luona sekä moikkaamassa myös paria muuta kaveria. Joulufiiliksestä ei ollut pulaa ja useampaa otteeseen tuli kierreltyä jouluisissa kaupoissa etsien lahjoja. Pikkujoulua juhlittiin kavereiden sekä perheenkin kanssa. Väsymyksestä huolimatta treeneissä annoin kaikkeni, kun koreografioita hiottiin esityskuntoon. Jouluviikolla saatiinkin kaudelle upea päätös, kun näytös onnistui ja isoimmilta mokilta vältyttiin. Ansaittu loma koulusta tuli juuri sopivaan aikaan ja ensimmäiset päivät meni rehellisesti nukkuessa ja levätessä. Joulua vietettiin rauhallisissa ja tunnelmallisissa merkeissä sukulaisten kanssa ja syötyä tuli ihan riittävästi.

Paljon on siis tapahtunut tänä vuonna. Uusia ihmisiä ja isoja muutoksia. Oon kasvanut sekä kokenut ja oppinut paljon kaikenlaista. Alamäkiä tulee elämässä, mutta niistä selviää ja suurimmaksi osaksi tämä vuosi on ollut kaikkea muuta kuin alamäkeä. Oon antanut itsestäni paljon ja tehnyt kovasti töitä, josta voinkin olla ylpeä. Oon kiitollinen kaikesta mitä oon saanut, mitä on tapahtunut ja kaikista niistä ihmisistä, jotka on ollut mukana tekemässä tästä vuodesta näin mahtavan ja ikimuistoisen. Oon valmis uusiin kujeisiin ja vuoteen 2017. Toivotaan, että siitä tulee yhtä mahtava kuin kuluneestä vuodesta.

Mitä teidän vuoteen 2016 on mahtunut?
Ihanaa uutta vuotta teille kaikille ja kiitos tuhannesti teille mahtaville lukijoille
- Viivi 

4 comments :

 1. Oi miten kivalta sun 2016 vuosi näyttää! :) Mun vuosi sujui kivoissa merkeissä, vaikka aina niitä huonompiakin päiviä sattu omalle kohdalle. Ihanaa uutta vuotta :)<3

  http://jeannays.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jes, kiva että sunkin vuosi kului mukavasti huonommista hetkistä huolimatta! Kiitos oikein paljon ja pelkkää hyvää sullekin tulevalle vuodelle <3

   Delete
 2. Aivan ihania kuvakollaaseja ja oikein kivalta kuulostanut sun vuosi 2016! Ihanaa uutta vuotta siis <3

  http://fiiaelina.blogspot.com.au/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos paljon paljon Fiia ja oikein ihanaa ja mahtavaa vuotta 2017 sinnekkin! <3

   Delete