18 January 2017

MY MORNING ROUTINE

Iltaa Vauhdikas päivä on pikku hiljaa pulkassa. Päässä ei pyöri tällä hetkellä oikein mitään, kun oon juossut koko päivän paikasta toiseen. Päivä on hyvä päättää rentouttavasti näpyttelemällä tätä uutta postausta. Rutiinipostauksia kysellään multa paljon ja nämä postaukset ovat kivoja myös toteuttaa. Siispä tänään luvassa kurkistus mun arkiaamujen rutiineihin. Hope you like it!

IMG_4635

Herätys & aamupala - Yleensä arkisin mun herätyskello soittaa joko 5:48 tai 6:31. Jätän puhelimen aina yöksi toiselle puollelle huonetta, jotta joudun nousemaan heti sängystä enkä torkuttaisi. Herätyskellon sammuttamisen jälkeen suuntaan kylppäriin pesemään sekä rasvaamaan kasvot. Tän jälkeen kävelen rappuset alas keittiöön ja syön aamupalaa. Aamupalaksi syön tuorepuuroa tai puuroa marjoilla ja raejuustolla/maapähkinävoilla.

IMG_9154


Snap/ Ig / viestit yms - Kahvimukin kanssa kapuan takaisin yläkertaan mun huoneeseen ja käyn eri somekanavat läpi. Tsekkaan ainakin yön aikana tulleet snäpit ja viestit sekä selaan Instagramin etusivun. Jos puhelimen selailu venähtää pidemmäksi (mikä on hyvin yleistä), tuleekin sitten kiirus saada itseni valmiiksi ennen bussille lähtöä.

IMG_0811

Meikki & hiukset - Tähän vaiheeseen mulla jää yleensä parikymmentä minuuttia. Meikin paljous riippuu ihan päivästä, mutta jos päivitetty postaus perus arkimeikistä kiinnosta, kertokaa ihmeessä kommenteissa. Hiukset kokoan nopeasti ponnarille tai nutturalle. Jos aikaa on riittävästi jäljellä, saatan suoristaa hiuksia yms.

IMG_9142

Vaatteidenvaihto - Kun kaikki muu on valmista, vaihdan vielä pikaisesti vaatteet, jotka yleensä olen valinnut edellisenä iltana asukriisin välttämiseksi. Useimmiten tämä vaihe on hyvinki reipas, sillä jotenkin se aika aina vaan vierähtää nopeesti ja kiire bussiin yllättää. Kertaakaan en oo vielä kuitenkaan bussista myöhästynyt kouluun lähtiessä, heh.

Nouseeko peukut pystyyn tälle postaukselle?

- Viivi 

12 comments :

 1. Voi kun osais ja jaksais kans aina etsiä vaatteet illalla jo valmiiksi! Säästyisi monelta aamukiukulta 😂 Kiva postaus 😊

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, mullakin tuppaa aina joskus unohtumaan/jäämään toi vaatteiden valinta, mutta pyrin siihen. Se oikeesti helpottaa ja nopeuttaa niin paljon aamuisin! Kiitos <3

   Delete
 2. Ois tosi kiva jos tekisit meikkauspostauksen! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Noniin, täytyypä pistää muistiin! :)

   Delete
 3. Tykkään niin lukea tälläisiä postauksia!! Ja totta kai arkimeikkipostaustakin olisi mukava lukea :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mahtavaa kiitos! Ja kiva kuulla, että meikkipostauksellekin löytyisi innokkaita lukijoita :)

   Delete
 4. Rutiinipostaukset on aina kivoja! :) ja tee toki meikkipostaus!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva juttu! Meikkipostaus näillä näkymin varmasti tulossa, kun vaikuttaa olevan haluttu :)

   Delete
 5. Kiva postaus! Ja tosi kiva valaistus sun kuvissa! :)

  ❀ Cinderella Days ❀

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos paljon kivasta kommentista! <3

   Delete
 6. Olipa kiva postaus! :) Hah, varmasti monella on aamurutiinina eri somekanavien selailu nykypäivänä! :D Myönnän, että kännykkä on kourassa melkein ensimmäisenä ennen kuin nousen edes sängystä. :D

  Jenni's lullaby

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha jep ja kiitos paljon! Toi on kyllä totta nykyään :D

   Delete