06 October 2016

FALL CLOTHING / ESPRIT

No moikka Pikku hiljaa alkaa olemaan tän päivän hommat tehtynä ja aika siirtyä unten maille. Sitä ennen on kuitenkin vielä luvassa tämän postauksen loppuun kirjoittaminen iltapalan yhteydessä. Esprit laittoi mulle viestiä ja päädyin jälleen pyörimään heidän nettisivuilleen. (Aiempia postauksia pääsee lukemaan klikkaamalla seuraavaa kolmea linkkiä 12 ja 3.) Aikaa taas vierähti tutustuessa uutuuksiin ja muihin mielenkiintoisiin tuotteisiin. Kokosin tätä postausta varten osan  suosikeistani, jotka olisi ihania vaatekaapin piristyksiä näin syksystä. Tuotteisiin sekä Espritin verkkokauppaan pääsee tutustumaan seuraamalla tätä linkkiä. 

Esprit


- Kauteen sopiva takki: En osaa päättää, kumpi olisi kivempi, parka- vai untuvatakki. Tärkeintä kuitenkin on, että takki olisi riittävän lämmin. Aamut ovat nyt jo todella kylmiä ja tästä huomaa syksyn edenneen jo hieman pidemmälle, joten takin pitäisi olla hyvinkin paksu/lämmin, että pärjään tässä suomen ilmastossa.

- Neuleet: Erilaiset paksummat neuleet ovat ihania syksyllä koulussa. Helppouden ja rentouden lisäksi ne ovat erittäin mukavia päällä sekä silti oikein kivan näköisiä.

- Iso huivi: Tällaiselle vilukissalle ei aina sopiva takki ja paksut neuleetkaan riitä. Yksi tämän kaltainen iso huivi multa jo löytyy, mutta tilaa olisi vielä toisellekin, eri värissä tietysti. Jos vilu yllättä vaikka kesken tunnin, näihin huiveihin on ihana käpertyä lämmittelemään. 

- Kengät: Uudet kengät on aina kiva juttu ja tervetulleet. Näissä valkoisissa yksilöissä mun huomion kiinnitti kivat beiget yksityiskohdat kenkien takaosassa. Ei ehkä kaikista lämpimimmät, mutta yksinkertaisuudessa vaan niin kivan näköiset.

- Treenivaatteet: Kun ulkona on pimeää, välillä tarvii etsiskellä vähä treenimotivaatiota. Pirteät uudet treenivaatteet auttavat ainakin mua lähtemään salille/lenkille silloinkin, kun ei kauheasti huvittaisi. Toimiiko joillain muillakin?

Millaisista vaatehankinnoista te haaveilette tällä hetkellä?

- Viivi 

2 comments :

  1. Toi neulepaita olis unelma <3

    www.tiiaemilia.blgospot.com

    ReplyDelete