27 October 2015

ROOM DECORATING FROM ESPRIT

Heippa Luvassa on pitkästä aikaa sisustukseen liittyvää postaus. Viime kerrasta onkin kerennyt vierähtää muutama kuukausi. Heinäkuussa julkaisin Room Tour-postauksen huoneestani. (Jos et ole vielä nähnyt sitä, voit lukea sen täällä) Edellinen sisustuspostaus koski siis mun huoneen esittelyä ja tässä postauksessa oon koonnut yhteen muutamia sisustusjuttua, joita voisin huoneeseeni majoittaa. Tuotteet on löydetty Esprit:in sivuilta, jotka eivät ollut mulle entuudestaan kovin tutut, mutta Esprit:in laitettua mulle viestiä kävin tutustumassa niihin ja löysinkin paljon houkuttelevia tuotteita niin sisustusosiosta kuin vaatteidenkin puolelta. Alapuolelta löytyy tuotteet, jotka valitsin tähän postaukseen. Lopputuloksesta tuli mielestäni kokonaisuus, joka soveltuu erinomaisesti rentouttaviin,  kynttilöiden, lempisarjojen ja höyryävän teemukin kanssa vietettyihin koti-iltoihin, joita ainakin mun tulee vietettyä nykyisin usein. 

ESPRIT
TYYNYT- Mun huoneen sisustus on hyvin yksinkertainen ja neutraalin värinen, joten attelin, että muiden tyynyjen joukkoon sopisi tuo yksi kirjavampi tyyny, joka toisi piristystä huoneen värimaailmaan. Punertava väri sopii myös joulun odotukseen nyt, kun senkin aika rupeaa pikkuhiljaa tulemaan. 

TORKKUPEITTO- Jo pelkästään kuva tuosta ihanan pehmeännäköisestä torkkupeitosta saa mut haaveilemaan päiväunista lämpöisen peiton alla ♥ 

KYNTTILÄLYHDYT- Näin syksyn edetessä ja iltojen pimetessä tulee poltettua entistä enemmän kynttilöitä ja tämä ihana kynttilälyhtyasetelma osui heti silmääni sivuja selatessa. 

MUKIT- Mukeja meiltä löytyy useita kaapista, mutta niitä ei voi koskaan olla liikaa. Sivuilla on myös paljon muita kauniita mukeja. Nämä kaksi yksilöä kuitenkin miellyttivät mun silmää eniten ja mielestäni ne sopivat parhaiten kuvan kokonaisuuteen.

KYLPYTAKKI- Kylpyhuoneosiosta löysin yllä olevan puuvillaisen kylpytakin, joka sopi värimaailman ja vaikutti laadukaalta niinkuin muutkin tuotteet. Tämän mallinen kylpytakki olisi niin kiva itselle, sillä tämänhetkinen kylpytakkini on valtavan kokoinen ja välillä ehkä liiankin kuuma :D

Näihin ja moniin muihin tuotteisiin pääset tutustumaan tästäMitä mieltä te olette näistä tuotteista ja tälläisestä postauksesta?

-Viivi  

2 comments :

 1. Ihania tuotteita ja muutenkin ihana postaus, näitä lisää! :)
  http://minunvalokuvia.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos ihanasta kommentista :) Pistetäänpä muistiin !

   Delete