23 January 2016

MOTIVATION FROM ESPRIT

Heippa kaikki ihanaiset Mun päivä on jälleen kulunut laskettelun merkeissä mahtavassa kelissä. Nyt kun pakkaset vähäsen hellitti, huomasi miten paljon paremmin jaksoi laskea eikä tarvinnut pitää lämmittelytaukoja. Laskujen jälkeen kuitenkin höyryävän lämmin tee maistui erinomaiselta ja lämmitti sormia mukavasti. (Mulla kun sattuu olemaan helposti palelevat sormet ja varpaat) Iltaa oon viettänyt koneen ääressä lukiessa tulleita ihania kommentteja lukien sekä uutta postausta väsäten. Uppouduin hieman pidemmäksi aikaa selailemaan Espritin sivuja ja niiden laajaa valikoimaa hakemalla inspiraatiota seuraava postausta varten. Hetken selailtuani eri vaatteita ja kategorioita sain idean miten voisinkin yhdistää Espritiltä bongattuja tuotteita sekä pitkään suunnitelemiani urheilupostauksia. Kokosin valikoimasta muutamia silmääni mielyttäviä treenivaatteita ja tulin kirjoittamaan siitä mikä on mulle tärkeää vaatetuksessa liikkuessa. Toivottavasti tekin ootte (ainakin melkein) yhtä innoissaan tästä ekasta Healthy&Happy-postauksesta kuin mä!

Sportswear2

Liikkuessa mulle vaatteissa ehdottomasti tärkein juttu on mukavuus ja istuvuus. On aivan kamalaa yrittää treenata kiristävissä/epämukavissa vaatteissa. Sillä tavoin into loppuu jo ennen kuin treeni on kerennyt edes kunnolla alkaakkaan. Juoksuhousut on maailman mukavimmat housut päällä ja voisin kulkea niissä päivittäin paikkaan jos toiseenkin. Kiinnitin heti huomiota noihin Espritin harmaansävyisiin juoksuhousuihiin ja niiden ihanaan kuvioon.

Seuraavana seikkana tulee tuki. Urheiluliivien tuen merkityksen huomaa erityisesti juostessa tai vastaavanlaisessa treenissä. Tarpeeksi tukevat liivit tuntuu hyvältä päällä ja antaa varmuutta treeniin. 

Näiden kriteereiden jälkeen täytyy tietysti vielä mainita ulkonäkö. Eikö olekkin niin, että kun näyttää hyvältä treenatessa, on mukavampi treenata. Uudet ja värikkäät treenivaatteet tuovat piristystä vaatekaappiin sekä pitävät motivaatiota yllä ainakin mulla. Jos muuten vaatteet tuppaa olemaan neutraalin värisiä, pirteän väriset urheiluvaatteet ovat ihania väripilkkuja. Sen takia otin tähänkin kollaasiin mukaan nuo ihanan punaiset urheiluliivit ja treenitopin.

Mitkä asiat vaikuttaa teihin treenivaatteita hankkiessa? Minkä tyyppisiä urheilupostauksia haluaisitte lukea seuraavaksi?
- Viivi 

2 comments :

  1. Itselleni tärkeintä on urheiluvaatteissa niiden mukavuus:) Kivoja vaatteita olet löytänyt tähän:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se on kyllä huomattavan tärkeä seikka! Espritillä oli myös paljon muita kivoja vaatteita :)

      Delete