28 September 2016

PHONE PICS FROM THE FALL

Hejsan Päivä pulkassa, uskonnon koe tehty ja treenit treenattu. Yritin tänään jo aiemmin aloittaa uutta postausta, mutta ei syntynyt tekstin tekstiä ja kaikki ideatkin oli hukassa. Kotimatkalla bussissa selaillessani puhelimen kuvia sain idean koota yhteen postauksen syksyn aikana kertyneistä kuvista. (Mukana on myös pari vähän vanhempaa kuvaa.)  Edellisestä kyseisestä postauksesta on vierähtänyt jo tovi ja ainakin ennen näistä on tykätty kovasti. Toivottavasti nytkin!

phonepics
1. Uusinta ig kuvaa. 2. Nimipäivä ruusut ♥ 3. Kahvit äitin kanssa Fazer Caféssa köpelösti menneen kokeen jälkeen oli mahtava piristys päivään. 4. Thorwback Blockeille

phonepics4
1. Koulu arkea. Bussin venailua raikkaassa syyskelissä. 2. Yritettiin lukea sitä psykaa... 3. Näin saa hyvin ajan kulumaan, jos tylsyys iskee lukiossa. 4. Koeviikon fiilis, kun pitäis avata kirjat ja lukea.

phonepic2
1. Reunion partyt stadissa ja Malta-squadin kokoontuminen. Ikävä tätäkin viikonloppua! 2. Elokuun lopulla veneilyä ja mökkeilyä Turun saaristossa. 3-4. Ja vielä pari Blockfest kuvaa!

phonepics5
1. Marco Bjurströmin käväs luennoimassa meidän koululla.  2-3. Eihän tätä postausta vaan oinut jättää ilman paria kuvaa Maltalta piristämään sateista keliä. 4. Mutakakkua, vaniljajääteöä ja vadelmia, nam!

Vieläkö tän tyyppiset postaukset iskee teihin?

- Viivi 

8 comments :

 1. Ihan sika kiva postaus! :-) Nää jaksaa aina olla mun mieleen.. :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitti Sofia! Kiva, kun miellyttää nää postaukset :D

   Delete
 2. Tosi kiva postaus, mäkin tein just tälläsen omaan blogiini! Ja ihania kuvia varsinkin ekassa kollaasissa ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon Sofia <3 Täytyypäs kurkata sun postaus!

   Delete
 3. Ihania kuvia :-)

  www.tiiaemilia.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Niin pirteitä kuvia, ihanan huoleton fiilis hehkuu näistä :-)

  ReplyDelete