15 January 2017

IN / OUT 2

Heippa ihanat lukijat Mun piti tänään tulla ihan vain pikaisesti kirjoittamaan uus postaus  blogiin, mutta oon tässä viimeiset pari tuntia pyörinyt Pinterestin koukuttavassa maailmassa ja koonnut kollaaseja tätä postausta varten. Päätin tehdä postauksen, jonka oon jo kerran toteuttanut. Siitä on tosin jo vajaa vuosi, joten ajattelin nyt olevan hyvä hetki julkaista hieman päivitetympi versio In&Out -postauksesta. Viimeksi tästä tykättiin, joten kertokaa ihmeessä, jos peukut nousee vielä ylös näille postauksille. Sen haluan myös muistuttaa, että alla on vain mun mielipiteitä ja jokaisella on oikeus olla eri mieltä. Rokatkaa siis kaikki omia tyylejänne ja olkaa rohkeasti omia itsejänne, ei ole tarkoitus loukata ketään! 

IN
INOUT5
Rennot hiustyylit

Tällaiset rennon huolettomat, mutta silti siistit hiustyylit on ihan älyttömän kivan näköisiä. Ranskalaiset letit, loivat kiharat, täydellinen messy bun, puolinutturat jne. Kiireisten aamujen pelastajia, jotka antaa vaikutelman, että on kerennyt vilkaisemaan aamulla edes pikaisesti peiliin.

INOUT3
Huopahatut

En tiedä on huopahattu oikea nimitys tälle vaatekappaleelle, mutta kuvista voitte varmaan päätellä mitä tarkoitan. En enää edes muista kauanko oon haaveillut kyseisestä asusteesta. Nää hatut on mun mielestä ihania, mutta en tiedä miksi en vieläkään omista ainuttakaan sellaista. Kaupoilla tulee kyllä aina testattua erilaisia hattuja, mutta yksikään ei ole vielä lähtenyt mukaan. Täytyy pistää ostoslistalle, kun seuraavan kerran on luvassa shoppailua!

INOUT4
Näyttävät (matta)huulet

Hassua miten mielipiteet voivat muuttua nopeasti. Tätä postausta tehdessäni kävin nimittäin kurkkaamassa aiempaan blogini IN/OUT -postaukseen (täällä) ja siellä olin laittanut peukut alas tummille mattahuulipunille. Nykyään mielipiteeni kyseisistä meikeistä on aivan päinvastainen ja näyttävät mattahuulet iskevät muhun. Mun huulilla harvemmin nähdään tummia sävyjä, mutta itselläni tykkään hieman vaaleammista mattasävyistä. Myös nuo tummemamat sävyt näyttävät useiden ihmisten huulilla erittäin upeilta.


OUT
INOUT2
T-paita löysän mekon alla

Tässä yksi suosittu trendi, joka ei oikein iske muhun. En osaa ollenkaan kuvitella pukeutuvani itse tällaiseen asuyhdistelmään. En tiedä mikä tässä tyylissä mättää, mutta jotenkin se ei vaan nappaa. Onneksi tähän aikaan vuodesta on sen verran kylmä, että tällaisella asulla ei kauhean hyvin tarkenisi tuolla pihalla, heh.


INOUT
Kuvat: Pinterest
Sametti
Tässä toinen trendi, joka ei erityisemmin houkuttele mua. Nimittäin sametti. Tuntuu, että samettiä tulee ja näkee melkein joka paikassa. En oo päässyt tähän trendiin oikein missään vaiheessa kiinni enkä varmaan pukisi sitä päälleni. Jotenkin sametti tuntuu mielestä kaiken lisäksi tosi epämukavalta materiaalilta, joten no no tälle hypetykselle.

Samaa vai eri mieltä mun kanssa? 

- Viivi 

8 comments :

 1. Mielenkiintoinen postaus! Itse rakastan rentoja hiustyylejä kun ne ovat nopeita ja silloin voi keskittyä enemmän vaatteiden valintaan ja meikkiin. :)
  Tykkään poimia uusista trendeistä itseni näköisiä asioita, säilyttäen kuitenkin sen ihan oman aidon tyylini ;)
  Tämä oli hyvä postaus!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon Petra kivasta kommentista! Toi on kyllä totta, että hiusten ollessa rennot on kiva panostaa juuri asuun ja meikkiin :)

   Delete
 2. Siis tää tpaita + mekko -yhdistelmä ei oo kyllä ikinä napannut :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla, että siellä on joku muukin samoilla linjoilla :D

   Delete
 3. Nää in/out postaukset on ihan pathaita! Tällä kertaa olin kyllä samaa mieltä kanssasi, varsinkin out osiosta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jees kiitti paljon Vilma, kiva jos tykkäsit! <3

   Delete
 4. Samaa mieltä kanssasi:) En ole oikein ikinä ymmärtänyt tuon sametin päälle:D

  ReplyDelete
 5. Noniin, en oo siis ainut :)

  ReplyDelete