05 January 2017

GOALS FOR THIS YEAR

Hey Avasin nyt vasta ekaa kertaa bloggerin tän vuoden puolella ja haluun heti alkuun toivottaa kaikille hyvää alkanutta vuotta sekä onnea tuleviin koitoksiin. Loman aikana on tullut reissailtua ympäri Suomea sukulaisten luona ja eilen kotiuduin pääkaupunkiseudulta, jossa olin tapaamassa muutamaa kaveriani.

Vuodenvaihde on lupausten sekä uusien tavotteiden asettamisen aikaa. Edessä on puhdas pöytä, jolta pääsee aloittamaan. Mikä vaan on mahdollista tulevan vuoden aikana. Jätin tänä vuonna uudenvuoden lupausten teon väliin, mutta sen sijaa asetin itselleni muutamia tavotteita, joita haluaisin tänä vuonna toteuttaa/saavuttaa. Tunnen, että tää on tehokkaampi ja varmempi tapa saada asiat toteutetuksi. Tässä postauksessa pääsette lukemaan millaisia tavotteita mä itselleni asetin tälle vuodelle.

Vuonna 2017...

IMG_0456

- Haluan panostaa kunnon uneen. Mulla on kausia, jolloin nukun todella huonosti ja viime vuoden loppu puolella mun unet rupes jäämään hiukan lyhyiksi. Tavoitteena on siis mennä ajoissa sänkyyn ja laittaa puhelin pois hyvissä ajoin. Somen selailun sängyssä voisi vaihtaa vaikka lehtien lukemiseen tai päiväkirjan kirjoittamiseen.

-  Pyrin liikkumaan säännöllisesti, määrätietoisesti ja antamaan itsestäni kaiken kuitenkin kroppaa kuunnellen niin tanssitreeneissä kuin salillakin. Haluan kehittää itseäni molemmissa lajeissa ja nauttia treenaamisesta. Tavoittelen syömään riittävän monipuolisesti ja terveellisesti niin, että jaksan arjessa ja kroppa saa tarvitsemansa ravinnon.

IMG_0417

- Oon jo aikasemmin puhunut blogissa siitä, miten oon stressaajatyyppiä ja hermoilen välillä turhasta. Haluasin kovasti tehdä tähän tämän vuoden aikana muutoksen. Haluasin osata halitta stressiä paremmin sekä vähentää stressaamisen määrää. Kaikki teidän stressinhallintakeinot on siis tervetulleita.

- Aion olla aktiivinen blogissa.  Vällillä kiireen keskellä jää harmittamaan, kun aika ei riitä blogin päivittämiseen. Tulevana vuonna pyrin kirjoittamaan tänne aktiivisesti ja panostamaan postausten laatuun. Toiveitakin saa tottakai jättää.

IMG_0431

- Nauttia, kokea ja kokeilla uusia juttuja, seikkailla, elää hetkessä... Toteuttaa unelmia ja tehdä vuodesta 2017 sellainen, että jälkeenpäin voi muistella tätä vuotta hyvillä mielin! 

Millaisia tavoitteita/lupauksia teillä on tälle vuodelle? Tehdään vuodesta 2017 ikimuistoinen!

- Viivi 

6 comments :

 1. Tosi hyviä tavoitteita oot asettanut! Itseasiassa mulla on paljon samanlaisia ja etenkin nuo liikuntaat liittyvät on joka vuosi listalla! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jees, mahtavaa! Peukut pystyyn molemmille meille, että toteutuis :D

   Delete
 2. Hyviä tavoitteita, ja ihan järkeviä myös!
  Michaela
  http://halfwaythere2.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! Yritinkin nimenomaan asettaa sellasia oikeesti fiksuja ja hyödyllisiä tavotteita :)

   Delete
 3. Erinomaisia tavoitteita! Näitä postauksia onkin näkynyt monessa blogissa ja mun mielestä tavoitteet kuulostaa paremmalta kuin lupaukset. Lupauksiin voi pettyä, mutta tavoitteet antaa suunnan vain ylöspäin. :-) Mä toivon olevani enemmän läsnä hetkessä, sillä puhelimella tulee oltua ihan likaa (instagram, snapchat jne), ja olemaan itselleni armollisempi. Tsemppiä sulle tavoitteiden kanssa ja ihanaa uutta vuotta 2017! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toi on aivan totta ja tavotteet on oikeesti paljon tsempaavempia kuin lupaukset! Sun tavotteet kuulostaa kanssa tosi hyviltä. Kiitos samoin, toivottavasti sun vuodesta tulee mahtava! <3

   Delete