31 January 2017

OVERNIGHT OATS

Ihanaa tiistai-iltaa kaikille lukijoille Tulin hetki sitten salilta kotiin ja nyt suihkun jälkeen ajattelin istahtaa kirjoittelemaan uutta postausta tänne. Koeviikko alkoi eilen bilsan kokeella, joka tuntui menevän yllättävän hyvin. Samaa ei voi kyllä valitettavasti sanoa tämänpäiväisestä fysiikan kokeesta. Noh, toivottavasti edessä olevat matikan, mantsan, äikän sekä espanjan kokeet onnistuu sitten paremmin.

Pari lukijaa jätti tänne postaukseen toiveen tuorepuuro-reseptistä. Ilahduin pyynnöstä ja päätin toteuttaa sen nyt mahdollisimman pian. Mulla ainakin arkiaamut on kiireisiä ja aikaisia. Valmiina oleva aamupala helpottaa huomattavasti ja säästää aikaa. Tuorepuuro on pelastanut mun aamut, sillä niiden tekeminen on helppoa edellisenä iltana ja tällä aamupalalla jaksaa hyvin lounaaseen saakka. Alla resepti herkulliseen kahden annoksen mustikkapuuron. 

IMG_9369

2,5 dl kaurahiutaleita
2 dl mustikoita
2,5 dl soijamaitoa
1 dl maustamatonta jogurttia 
ripaus kanelia ja kardemummaa

Sekoita vain kaikki ainekset keskenään ja laita jääkaappiin yön yli. Aamulla puuro on heti valmista nautittavaksi.

IMG_9370
Meneekö tämä resepti testaukseen?

- Viivi 

3 comments :

 1. Oi ehdottomasti menee! Näyttää superhyvältä :)

  ReplyDelete
 2. Näyttää ihan hirveen hyvältä, on niin nätin väristäkin! Tuorepuurot ovat ihania kun ne ovat aamulla valmiina odottamassa jääkaapissa eikä tarvitse kuin ruveta syömään :)
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 3. Menee testaukseen! Maanantaiaamuna ei tarvitse alkaa puuroa vääntää, kun se löytyy jo valmiina jääkaapista! :-)

  ReplyDelete