08 January 2017

HIGHLIGHTS OF THE HOLIDAYS

Heips Loma lähenee loppuaan ja herätyskello soi huomenna 5:48. Unirytmi on viimeisten viikkojen aikana muuttunut aivan toisenlaiseksi kuin arkena, joten vähän ehkä pelottaa toi huominen herätys. Loma on kyllä muuten ollut mahtava sekä ihanan rentouttava. Oon kerennyt viettämään aikaa useiden rakkaiden ihmisten kanssa ja ottamaan rennosti. Ihan hyvillä mielin kuitenkin palaan takaisin harrastusten pariin ja arkeen. Toivotaan, että se lähtee rullaamaan mukavasti. Vaikka arkeen palaaminen koittaa huomenna, ollaan hetki vielä lomatunnellmissa, sillä tässä tulisi listaus osasta niistä huippu jutuista, jotka teki tästä lomasta mahtavan ja sai hymyn huulille. 

IMG_9029

- Syksyltä kertyneiden univelkojen nukkuminen pois. Ekat lomapäivät meni oikeestaan nukkuessa ja kotona yöpuvussa chillaillen.

- Joulu sukulaisten kanssa. Jouluruokaa, läheisiä, rento tunnelma, lahjoja, ihan liikaa herkkuja jne...

- Leffaillat/-maratoonit, jotka venyi hyvin usein myöhään yöhön. Disney-leffoja, muutamia klassikoita sekä High school musical-leffat.

IMG_8912

- Se fiilis, kun sai nukkua pitkään, nousta sängystä kahdentoista aikoihin ja syödä aamupalaa samaan aikaan, kuin arkisin olisi syönyt jo lounaankin.

- Pitkän etsinnän jälkeen löytyneet uudet talvikengät (kuvissa), joiden ansiosta jalat pysyy lämpiminä kovemmillakin pakkasilla.

- Lumi. Joulu ei ollut valkea tälläkään kertaa, mutta onneksi vuodenvaihteen jälkeen satoi sen verran lunta, että nyt pihalla näyttää upealta eikä ole ollenkaan niin synkkää ja pimeää.

IMG_8741

- Uus vuosi, uudet kujeet. Näin loman ja vuodenvaihteen jälkeen oon täynnä uutta virtaa ja inspiraatiota. Freshein ja innokkain mielin lähden kohti uusia haasteita.

- Serkkujen kanssa viettetty aika. Korttia pelatessa vierähti useampi tunti ja Aliaksen peluu tuntui seuraavina päivinä kurkussa asti. Hauskaa oli niin kuin aina.

- Pyörähdys Espoossa, jonka aikana näin muutamaa Malta-kaveria Tuli syötyä hyvin, naurettua paljon sekä muisteltua yhteisiä hetkiä ja kommelluksia viime kesän kielimatkalta.

- Kaiken sen mässäilyn sekä flunssan jälkeen tuntui hyvältä päästä taas treenaamaan. Vielä, kun saadaan ens viikolla alkava tanssikausi käyntiin, niin oon erittäin happy.


IMG_8954
Shirt - Only, DefShop / Jacket - Cubus / Jeans - mom's closet / Shoes - Palladium

Mitä te puuhailitte loman aikana?

- Viivi  


6 comments :

 1. Oii älykiva postaus! Ihanan kuulonen loma :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jees kiitti Sofia! Niin se kyllä olikin :)

   Delete
 2. Kivan kuulonen loma sulla :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mahtavaa, jos kuulostaa siltä, sillä sellainen se olikin :)

   Delete
 3. Muuten tykkään asusta tosi paljon, mutta mun mielestä paljaat nilkat ei vaan kuulu lumiseen maisemaan/talveen ylipäätään! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia Henna! Haha, kyseisestä asiasta tulee välillä sanomista muualtakin. Pyrin kyllä kylmemmillä ilmoilla peittämään nilkat (vähän kyllä mulla vielä tsempattavaa tässä jutussa). Näitä kuvia ottaessa ei onneksi ollut kuin ihan pari astetta ja sukkahousut oli housujen alla, näin puolustukseksi :D

   Delete