28 December 2016

2016 PART 1

Mooi Joulu alkaa olemaan pikku hiljaa juhlittuna. Tänään ajetaan vielä toiseen mummollaan viettämään toista joulua ja sen jälkeen voikin alkaa odottamaan uutta vuotta. Joulun pyhinä blogissa oli hiljaista. Se johtui siitä, että tarvitsin pientä taukoa läppäristä ja kirjoittamisesta. Nyt oon kuitenkin takaisin uudella innolla ja motivaatiolla. Ja koska vuosi on pian vaihtumassa uuteen, ajattelin tehdä katsaukseen kuluneeseen vuoteen, joka on ollyt hyvin vauhdikas. Paljon on tapahtunut, joten ajattelin jakaa katsauksen kahteen osaan. Toivottavasti tästä tykätään yhtä paljon, kuin viime vuonna!

january

January - Vuosi vaihtui taas perinteisissä merkeissä serkkujen kanssa. Laskettelukausi saatiin käyntiin heti vuoden alusta ja mäessä tulikin käytyä ahkerasti. Pikkuleijonien kisoja jännitettiin ja iloittiin maailmanmestaruuden voitosta. Tammikuun aikana mä kävin tutustumassa lukioihin ja mietin paljon eri kouluvaihtoehtoja. Valinta ei ollut mikään helpoin eikä selkein juttu ja välillä tuntui ahdistavalta ja turhauttavalta miettiä koko asiaa.

february

February - Kaikesta huolimatta sain tehtyä päätöksen ja helmikuussa koittikin yhteishaku. Koulu ja musiikki vei paljon aikaa. Yhteishaun lisäksi tälle kuulle osui paljon kokeita. Soitin jälleen wanhoissa ja suoritin pianotutkinnon ystävänpäivän aikoihin. Käytiin yhden kaverini kanssa Cheekin keikkalla Tampereen jäähalilla, joka oli mahtava. Helmikuuhunkin mahtui paljon laskettelu kertoja ja hiihtoloman alkaessa suunnattiin Leville rinteisiin. Kuun aikana kirjoitin blogihistoriani rohkeimman postauksen koskien akneani, joka osoittautui myös blogini suosituimmaksi tekstiksi. 

mars

March - Maaliskuun alku vietettiin tosiaan hiihtolomalla Levillä laskien. Perus kouluarkea ja aijanviettoa harrastusten parissa. Pääsiäiseksi lähdettiin serkkujen kanssa Ruotsiin Tukholmaan ja reissu oli kaikin puolin onnistunut. Hyvää ruokaa, vielä parempaa seuraa, shoppailua ja nähtävyyksiä. Kuun lopussa kävin hemmottelemassa itseäni kosmetologilla.

april

April - Huhtikuussa oli taas kaikenlaista sutinaa. Koulussa riitti tekemistä, oli kokeita ja kirjoitin myös meidän ilmasuryhmälle näytelmäkässärin. Soitto- ja lauluhommissa oli aikamoinen rutistus, kun orkesterin kanssa oli isoin keikka hetkeen ja samana päivänä oli eräänlainen laulukilpailu. Vastapainona kiireiselle arjelle juhlittiin mun kaverin rippijuhlia, kävin Erikan luona Espoossa, käytiin serkkujen kanssa katsomassa balettia, kävin ahkeraan salilla ja varasin ajan rentouttavaan kuumakivihierontaan. Kelien lämpeneminen ja aurigonpaiste piristi mieltä!

may

May - Toukokuu oli touhua täynnä ja aivan mahtava kuukausi. Täytin 16 ja juhlittiin sitä kavereiden kanssa. Yksi viikonloppu reippailtiin Vierumäellä serkkuperheen kanssa ja äitienpäivänä pääsin laulamaan solistiksi mieskuoron juhlakonserttiin. Toukokuussa soitin 3/3 tutkinnon huilusta ja sain käteeni musiikkiopiston perustason päättötodistuksen. Kun kuun lopulla tutkinto ja kokeet oli hoidettu alta, lennettiin muutamaksi päiväksi Ranskaan ja mahtavan reissun aikan kerettiin piipahtaa Monacossakin.

june

June - Kesäkuu alkoi mahtavissa, mutta hiukan haikeissa tunnelmissa. Vietettiin ysienpäivää ja sitä seuraavana päivänä peruskoulun päättäreitä, joiden jälkeen jäätiin kesälomille. Kävin kampaajalla palauttamassa hiuksiini tutun ja turvallisen vaalean sävyn. Pikkuveljen kanssa lomailtiin mummollassa ja mökillä. Erikan kanssa vietettiin muutama huippu päivä Vierumäellä. Saatiin myös noiden päivien aikana tiedot siitä, että oltiin päästy yhteishaussa molemmat ykkösvalintoihimme opiskelemaan. Juhannusta suuntasin viettämään Ruotsin puolelle Tukholmaan. 

Jaksaako vielä lukea toisen osan loppu vuodesta?

- Viivi 

2 comments :

  1. jaksan lukea! ihana löytö tämä blogi :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mahtavaa ja kiitos oikein paljon! Tervetulo lueskelemaan :)

      Delete