02 November 2016

WHAT'S GOING ON?

Heippa Sain tän päivän kouluhommat just tehtyä, joten nyt on aikaa tulla kirjoitteleman uutta postausta. Ihana tapa rentoutua päivän päätteeksi, kun pääse purkamaan vähän ajatuksia ja jakamaan teille kuulumisia. Luvassa siis höpöttelyä siitä mitä mulle kuuluu, mitä päässä pyörii ja mitä tapahtuu. 

Ensinnäkin kun katson ikkunasta ulos, tuolla pihalla on maa valkoisena ja tänään on sadellu koko päivän vähän lunta! Oon aivan fiiliksissä tosta lumesta sekä joulusta, joka rupee lähenemään. Oon kuitenkin antanut itelleni luvan alkaa 'joulufiilisteleen' kunnolla vasta parin viikon päästä. Joululaulut, -koristeet, -shoppailut jne. saa siis oottaa vielä hetken.

viiviviljaa_9626

Joka postauksessa tulee varmaan mainittua jotain koulusta. Yleensä siitä miten kaikkea hommaa ja opiskeltavaa riittää, mutta niin se vaan tuppaa menemään. Tälläkin viikolla on ollut esitelmän pitoa englanniksi, useempia kirjoitelmia ja siihen päälle vielä vino pino läksyjä. Koeviikkokin kummittelee parin viikon päässä.

En silti halua pelkästään valittaa, sillä itseppähän oon kouluni valinnut ja nappiin osui se valinta. Arki rullaa mukavasti, vaikka välillä päivät onkin aika pitkiä ja väsymys painaa. Nautin siitä, että ilmapiiri on mahtava ja ympärillä on kavereita, jotka auttaa selviämään ja jaksamaan huonompinakin hetkinä. Kiitti teille!

Lähi päivinä oon ollut ajoittain erittäin väsynyt. Välillä oon saattanut olla aivan poikki ja kotiin päästyäni maannut vaan koko illan sohvalla tekemättä yhtään mitään. Tähän löytyy varmaan useampi syy, jotka pitäisi olla korjattavissa. Saatan herkästi stressata tietyistä koulujutuista, kokeista ja välillä myös harrastuksista ja näistä blogihommista. Mulla menee ajoittain asiat ylisuorittamisen puolelle, sillä haluan antaa parhaani tietyissä jutuissa ja saatan myös potea huonoa omatuntoa, jos treeni jää väliin. Tässä on mulla siis parannettavaa. Mun tarvis opetella olemaan armollisempi itelleni ja hallitsemaan stressiä paremin. Rentoutumiselle pitää löytää paikkansa ja viikonloput lähi aikoina onkin onneksi täyttynyt mieluisista rentouttavista puuhista. Viime lauantaina esim. vietettiin perheen kanssa aikaa yhdessä ja käytiin ulkona syömässä Näsinneulassa Tampereella.

viiviviljaa_9635

Mulle kuuluu siis pääasiassa hyvää. Elämä rullaa raiteillaan ja näitä pikkusia 'ongelmia' löytyy aina. Ne kuuluu normaaliin elämään. Oon kiitollinen siitä, että mulla on elämässä kaikki hyvin sekä ympärillä ihmisiä, jotka välittää ja auttaa eteenpäin vaikeissakin asioissa Ihanaa marraskuun alkua ihan jokaiselle!

Mitä tykkäsitte kuulumisten täyteisestä postauksesta? Mitä teille kuuluu?

- Viivi 

12 comments :

 1. Tsemppiä sulle kouluun ja muuhun! <3 Oon ite ihan samanlainen jokaisesta asiasta stressaaja, joten et ole yksin.

  adaemmimaaria.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti samoin! <3 Olinkin aika varma, etten voi olla ainoa tän jutun kanssa.

   Delete
 2. Ihana kirjoitustyyli sulla, tän tyylistä tekstiä on mukava lukea! :)

  ReplyDelete
 3. Mahtava postaus, ja streassaamisessa et oo todellakaan ainoa. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia Tiia! Ja uskoisin juu näin :D

   Delete
 4. Älyttömän kiva postaus!

  ReplyDelete
 5. Samastuin tekstiin, joten ei hätää et ole ainoa koulusta/arjesta stressaava! Kirjotat kivasti (-:

  http://viivimiljamaria.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Noniin. Kiitos ja tsemppiä sullekin tuleviin koitoksiin! <3

   Delete
 6. Oot kyllä älyttömän taitava kirjoittamaan – uusi lukija täällä! :) ♥ Mäkin oon ollut tosi väsynyt viime aikoina ja veikkaan yhä aikaisemmin pimenevien iltojen vaikuttavan asiaan.

  E.K.S.
  https://eks-katariina.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos ihanasta kommentista ja tervetuloa seurailemaan! <3 Mullakin varmaan just noi pimenevät illat yksi syy. Mutta hei voimia sulle loppu vuoteen!

   Delete