20 November 2016

DEAR SANTA

Moikka Illan ohjelmasta löytyy vielä tän postauksen kirjoittamisen lisäksi historian kokeseen lukemista. Vaikka ihana lumipeite hävisi viikonlopun aikana noiden kurjien sateiden vuoksi, joulu kuitenkin lähtestyy kovaa vauhtia. En käsitä oikeen kunnolla sitä, miten nopeasti aika kuluu. Nyt kun mennään jo marraskuun puolessa välissä, en malttanut odottaa enää pidempään, joten ajattelin kirjoittaa tän vuoden ekan joulu-postauksen. Luvassa kurkistus siis mun joululahjatoivelistaan!


Untitled #6
- Valkoinen joulu on ehdottomasti mun isoin toive ja samalla myös se, johon ei oikeen kukaan pysty vaikuttamaan. Toivon, että vielä ennen joulua saataisiin pysyvämpi lumipeite maahan enkä pitäis vastaan, jos aattonakin sais nauttia lumisateesta.

- Listan kärjestä löytyy myös Michael Korsin lompakko. Edellinen lompakko on palvellut mua hyvin ja pitkään, mutta rupeaa nyt hajoamaan. Nää MK:n nahkaiset lompakot on mun mielestä oikein kivan näköisiä.

- Valkoinen pehmeä hotellilakanoita muistuttava pussilakanasetti oli kiva saada. Ei oo meinaan mitään parempaa kuin kömpiä iltaisin puhtaisiin pehmeisiin lakanoihin.

- Kosmetiikkapaketit on ihania ja tänä vuonna toivon erityisesti paketista löytyvän jonkin sortin savinaamion kasvoille.

- Lahjakortit on aina kiva ja varma lahja.

Mitä teidän toivelistoilta löytyy tänä vuonna? Myös jouluaiheisia postaustoiveita/-ideoita saa jättää mulle!

- Viivi 

2 comments :

  1. Ihanan basic joululahjalista! :-D Itellä toiveina olis mm. Uusi puhelin sekä Hollisterin hajuvesi :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heh kiitti kommentista! Hollisterin hajuveden on kyllä ihania <3

      Delete