01 December 2015

AWESOME WEEKEND

Heippa  ♥ Viikko on taas pyörähtänyt vauhdilla käyntiin. Tähän viikkoon mahtuu reilusti tekemistä niin kokeista itsenäisyysjuhlan juontamiseen kuin lauluharjoituksista orkesterin esiintymiseen. Onneksi sain kerättyä voimia tulevan viikon koitoksiin viettäessäni viikonlopun erittäin hyvän ystäväni Erikan luona pääkaupunkiseudulla. 

Perjantaina junan saavuttua rautatieasemalle suuntasimme Hanko Sushin kautta Erikan luo aloittamaan viikonloppua sushin sekä leffan merkeissä. Lauantai meni oikeastaa joululahjoja metsästäessä Helsingissä. Tällä kertaa onnistuin hieman paremmin ja löysinkin joitakin lahjoja. Kävin myös ensimmäistä kertaa syömässä Vapianossa, joka nousi kertaheitolla mun ehdottomaksi suosikiksi. Nam nam, kelpaisi nytkin sellainen pasta-annos. Illalla vielä paketoitiin löytämämme lahjat joululaulujen soidessa sekä katsottiin koskettava nyyhkyleffa. Sunnuntai aamupäivällä olikin mun aika suunnata kotia kohti, ja junamatka menikin sujuvasti kokeisiin lukiessa.

Oli ihana viettää kunnolla aikaa tärkeän ihmisen kanssa. Sain todellakin voimaa tähän viikkoon ja loppu lukukauteen. Kiitos Erika! Laittelen tähän vielä pari kuvaa, jotkaa viikonlopun aikana tuli otettua.
IMG_1930
helsinki
IMG_0505
IMG_1970
IMG_1908
IMG_2123

Mitä tykkäsitte postauksesta ja kuvista? Jaksamista kaikille loppuvuoteen!
- Viivi

6 comments :

  1. Sulla on vaan niin ihanan rento tyyli kirjottaa !! muutenkin diggaan sun blogista Viivi :-) jatka samaan malliin vain !! tossa mun blogi vielä, jos kiinnostaa :')

    http://lifestylefortomorrow.blogspot.fi/?m=1

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi kiitos oikein paljon Noora, tällästä palautetta on niin ihana saada ja se tsemppaa jatkamaan! Kiitos siis♥
      Sullakin on aivan ihana blogi!

      Delete
  2. Ihana postaus ja oot super hyvä kirjottaa!

    ReplyDelete
  3. Ikävöin Helsinkiä ihan tosi tosi paljon <3 Vapiano on kyllä tosi hyvä ravintola, paitis jos on hirveä ruuhka :D
    Toivottavasti teillä oli ihan mahtava viikonloppu!

    ❀Cinderella Days❀

    ReplyDelete
    Replies
    1. Helsinki on kyllä kiva paikka! Niin on, onneksi osuttiin vähän rauhallisempaan aikaan niin löyty pöytä eikä tarvinnut kauaa ootella. Oli oikein ihana viikonloppu <3

      Delete