13 December 2015

IT'S CHRISTMAS SOON

Heippa  Ulkona on taas lunta! Herätessäni teki mieli mennä suoraan yöpuvussa hyppimmään ja kiljumaan ulos. Toivottavasti tuo lumi pysyisi jonkin aikaa. Olisin iloinen, jos se jäisi maahan edes muutakamaksi päiväksi. Tietysti kaikista paras vaihtoehto olisi, jos vielä joulunakin olis valkoinen maa. 

Mun joulufiilis alkoi tänä vuonna jo varhain marraskuussa, jolloin olin jo valmis laittamaan joululaulut soimaan, tuomaan kuusen sisälle, hankkimaan lahjat ja koristelemaan talon. Maltoin kuitenki mieleni ja odotin rauhassa joulukuuhun. Joulu on ehdottomasti yks mun lempijuhlista. Voisin jopa sanoa, että se on ehkä ykkönen. Tykkään myös erittäin paljon joulua edeltävästä ajasta. Kaupoissa soi joululaulut, kauppojen hyllyt täyttyy joulutavarasta, lahjojen suunnittelu, hankkiminen ja paketointi, jouluvalot ripustetaan, keittiössä tuoksuu lähes päivittäin kaneli... Joulunajassa on omaa mystisyyttä ja taikaa, joka saa mut tykkäämään joulusta niin paljon. Hyvä fiilis tuo jouluun rauhaa, joten tässä muutama vinkki, joiden avulla voi päästä fiilistelemään joulua ja sitä kautta saamaan hyvän mielen.

- Hoida hommat mahdollisimman ajoissa pois alta, jotta välttyisit turhalta stressiltä. Ole siis ajoissa joululahjojen kanssa, tee kaikki mahdolliset koulu- / työhommat niin pian kuin voit äläkä jätä muitakaan asioita roikkumaan, jos vaan voit hoitaa ne aikaisemmin!

- Siivoa ja koristele paikat joulukoristeilla. Ajatus siivoamisesta ja sen aloittamisesta ei välttämättä tunnu kaikista mukavimmalta asialta. Lopputulos on kuitenki sitä parempi ja joulukoristeet tuo astetta enemmän joulufiilistä. Puhtaassa talossa on ihana viettää aikaa ja raikkaisiin lakanoihin on rentouttavaa nukahtaa 

IMG_6384

- Laita soimaan lempijoululaulujasi. Nyt on taas se aikavuodesta, kun tulee kuunneltua kyllästymiseen asti niitä omia lemppareita joululaulujen joukosta, mutta se on ihan sallittua, sillä ne saavat hyvälle tuulelle.

- Järjestä pikkujoulut. Ei väliä kuinka isolle tai pienelle porukalle. Tehkää mitä haluatte, kunhan muistatte pitää hauskaa. Mä itse pidin eilen parin kaverin kanssa pienet pikkujoulut ja meillä oli älyttömän hauskaa. Syötiin herkkuja, leivottiin sekä koristeltiin pipareita, kuunneltiin joululauluja, otettiin kuvia, katsottiin joululeffa ja nautittiin yhdessäolosta.

IMG_2052

- Hemmottele itseäsi. Vietä rauhallinen koti-illta hemmotellen itseäsi kasvonaamion, käsihoidon, leffan, kylvyn yms. sekä lempiherkkujesi kera. Tai miltä kuulostaisi, jos hankkisiti jotain oikein kivaa 'joululahjaksi' itsellesi?

- Leiki tonttua! Lahjojen hommaaminen(silloin kun on ajoissa liikenteessä) + paketointi ja pienten kivojen yllätysten tekeminen läheisille ovat mun mielestä yksiä parhaita asioita joulussa.

- Lopeta turhasta valittaminen ja nauti tästä ihanasta taianomaisesta ajasta, joka kestää vain hetken. Vietä joulu tärkeiden ihmisten kanssa ja osoita heille kuinka tärkeitä he sinulle ovat 

Millä tavoin te nostatatte joulufiilistä?

- Viivi  

2 comments :

 1. Ihanan positiivinen ja jouluinen postaus <3! Ja nam mitä pipareita :3! Itekkin aattelin tänään leipoa niitä ^^

  fashionsituation.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh kiitos Sofia <3 Piparit on kyllä niin herkullisia :D

   Delete