28 December 2015

2015 I

Iltoja  Vuosi 2015 alkaa olemaan takanapäin, joten on aika katsoa kuluneen vuoden tapahtumiin.January15

JANUARY Vuosi vaihtui mukavasti serkkujen kanssa raketteja paukutellen ja herkullista uudenvuoden brunssia nautiskellen. Intoa ja motivaatiota täynnä lenkkeilin paljon. Pääsi talven ekoja kertoja mäkeen laskettelemaan. Kuukauden aikana mulla oli jonkun verran riparijuttuja sekä vietin paljon aika paljon aikaa kavereiden kanssa. 

February15

FEBRUARY Helmikuussa vietinkin sitten paljon aikaa orkesteritreeneissä, sillä olin mukana soittamassa vanhojen tansseissa. Käväistiin Turussa katsomassa Disney On Ice-näytöstä ja syömässä Paninissa.  Kuun aikana tuli ulkoiltua paljon laskettelun, juoksun ja luistelun merkeissä. Etenkin hiihtolomaa Levillä viettäessä tuli laskettua mäkeä kerran jos toisenkin.

March15

MARCH Useana päivänä sai nauttia aivan ihanista aurinkokeleistä  Käiv JVG:n keikalla ja Robinin keikalla Tampereella. Yhtä perjantaita vietettiin tyttöjenillan merkeissä nauraen, syöden sekä Valehtelevia viettelijöitä katsellen. Hankittii äitin kanssa meille salikortit. Tähän harrastukseen jäätiin molemmat sitten koukkuun. 

April15

APRIL Aurinkoa, kavereita, matkustamista, hyvää ruokaa. Mahtava keväinen kuukausi täynnä menoa! Asustelin viikon Tampereella tutustuessani lempikahvilani Wayne's Coffeen työntekijöiden työhön. Viikon aikana kerkesin testata varmaankin suurimman osan kahvilan kahvitarjonnasta, lenkkeillä upeissa maisemissa ja käydä elämäni ensimmäisellä joogatunnilla. Vietettiin pääsiäinen mummun luona Raisiossa nauttien pitkästä viikonlopusta. Tällä kertaa käytiin myös katsomassa The Voice Of Finlandia. Mahtava tunnelma! Kuun loppupuolella otettiin pari päivää koulusta vapaata ja suunnattiin perheen kanssa pikku lomalle Vantaan Flamingo-hotelliin. Näin myös paria pääkaupunkiseudulla asuvaa kaveriani. Rentouttava ja ihana reissu!

May15


MAY Vappu & mun synttärit! Kaverit oli järjestänyt mulle hauskat yllätyssynttärit, jotka tuli aivan täytenä yllätyksenä. Toukokuussa tottakai jännitettiin myös jääkiekon MM-kisoja ja katseltiin Euroviisuja. Koulussa oli loman lähestyessä ja lukukauden loppuessa tietysti paljon hommaa. Kokeita, erilaisia esitelmiä/puheita, raportteja yms. Onneksi oli jo niin lämmin, että pystyi koulujuttuja tehdessä olla ulkona ottamassa aurinkoa. Loman loputtua juhlittiin serkkuni ylioppilasjuhlia. Sitä seuraavana päivänä oli vuorossa yhden ystäväni rippijuhlat Espoossa.

June15


JUNE Juhlien jälkeen suuntasin mökkeilemään pariksi päiväksi kaverini kanssa Sysmään. Seuraavaksi oli vuorossa riparille pakkaaminen ja sinne lähteminen. Ennakkoluulot hävisivät ensimmäisen päivän aikana ja koko viikko oli aivan huippu. Sellainen, jota muistelee vielä pitkänkin ajan päästä ilolla. Kotiin palattuani ja laukut purettuani aloin pakkaamaan jo seuraavia tavaroita. Lähdimme vielä samana päivänä Kotkaan valmistelemaan serkkuni rippijuhlia, viettämään juhannusta sekä juhlimaan niitä rippijuhlia. Tämäkin aika Kotkassa oli täynnä iloa naurua ja touhua. Kuun lopulla hypittiin, kiljuttiin, laulettiin ja tanssittii Olympia stadionilla One Direction tahtiin. Ikimuistoinen keikka! Seuraava päivä oli vähintäänkin yhtä ikimuistoinen ja odotettu. Parin tunnin yöunien jälkeen heräsin laittamaan itseäni valmiiksi tärkeetä päivää, mun konfirmaatiota, varten. Kaikki onnistui ja päivä oli jotenkin taianomainen. Sama haikeus, joka riparin loppuessa oli tuli uudestaan, kun oltiin vikaa kertaa ihan koko mahtava porukka koossa 

Mitä tykkäsitte? Jaksatteko lukea vielä toisenkin osan? 

-Viivi 

6 comments :

 1. Tosi kiva postaus. Tee ihmeessä toinenkin osa! ♥

  ReplyDelete
 2. Moi ihana Viivi :-) Tee ihmeessä toinen osa, tää oli mukavaa luettavaa. SUlla on niin hyvä blogi, ihanaa uutta vuotta 2016!♥

  http:/neeanatalie.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi Neea kiitos ihanasta ja piristävästä kommentista<3 Ihanaa vuotta 2016 sullekkin!

   Delete
 3. Oii tosi kiva, tee ihmeessä jatkoa! :-)

  ReplyDelete