31 December 2015

2015 II

Heippa  Nyt on toisen vuosikatsauksen vuoro. Tän postauksen myötä haluun kiittää kaikkia teitä lukijoita kuluneesta vuodesta ja toivottaa erittäin hyvää uutta vuotta !

July15

JULY Heinäkuussa ei kerennyt pitkästymään, sillä kuukausi alkoi Stadium Sports Campilla Espoossa, jossa tuli urheiltua ja tutustuttua uusiin ihaniin ihmisiin. Pari päivää leirin loppumisen jälkeen istuttiinkin perheen kanssa jo lentokoneessa ihailemassa maisemia korkeelta pilvien päältä matkalla Barcelonan aurinkoon. Puolitoista viikkoa vietettiin serkkujen kanssa lämmössä ja upeissa maisemissa. Suomeen palattuamme alkoi muutaman päivän rippijuhlien valmistelut, sillä 19. päivä vietettiin mun rippijuhlia. Sateisesta kelistä huolimatta juhlat eivät olisi voineet olla onnistuneemmat. Vierailla oli mukavaa, tilasta ei ollut pulaa, isoilta kommelluksilta vältyttiim, olin todella tyytyväinen päivään ja pilkahtihan se aurinkokin pilvien raosta muutamaan kertaan. Loppukuussa oli vielä Kotkan Meripäivät, joiden jälkeen mulla oli tiedossa vielä pari viikkoa kesätöitä.

august15

AUGUST Kuukauden vaihtuessa oli vaihto-oppilasystäväni aika lähteä takaisin Meksikoon, jota ennen kerettiin viettää mukavat läksiäiset Carlokselle. Lähtö oli tietysti haikea, mutta onneksi ikävää helpottaa viestittely somen kautta. Elokuussa juhlittiin myös mun kahden kaverin rippijuhlia aurinkoisissa merkeissä. Loman loppua vietin ensin perheen ja isovanhempien kanssa mökkeillen Sysmässä ja sen jälkeen kaverien kanssa rannalla illan hämärtyessä rantalentistä pelaten, musiikkia kuunnellen, uiden, vaahtokarkkeja paistaen ja nauraen. Tästä oli hyvä startata viimeinen vuosi peruskoulussa. Kuun viimeiseksi viikonlopuksi varattiin Helsingistä hotellihuone, kun mulla oli EF:n järjestämät kesän päättäjäisbileet. Viikonlopun aikana kerkesin myös viettämään aikaa parin kaverini kanssa.

September15

SEPTEMBER Syyskuussa alkoi syksy tehdä tuloaan. Vietin yhden viikonlopun Kotkassa ja olin kolmatta vuotta peräkkäin Elämä lapselle-konsertiissa. Meno oli vähintään yhtä hyvä kuin edellisinä vuosina. Muuten kuu meni aika normaalisti koulun ja liikunnan parissa. Palkitsin itseni koulussa ahertamisesta varaamalla ajan kosmetologille rentouttavaan pää- & hartiahierontaan.

october15

OCTOBER Lokakuussa sain vihdoin lähetettyä kiitoskorttien rippijuhlista. Syysloman aikana käväistiin Lahdessa, tapasin kavereita kahvin merkeissä ja vietettiin muutama päivä Virossa, jossa pääsiin treenaamaan hotellimme salilla, joka oli aivan huippu. Meille tännekin yksi sellainen! Hiukset vaihtoi väriä vaaleesta tummaan ja mut saatiin vedettyä takaisin orkesteriin, kun olin juuri aikeissa lopettaa soittamisen.

November2015

NOVEMBER Marraskuusta muistan isänpäivän, jolloin käytiin Karjala Turnauksessa suomen pelissä. Äiti sai tahtonsa läpi pitkän väittelyn jälkeen ja mä menin näötarkistukseen, jonka seurauksena parin viikon päästä omistinkin sitten silmälasit. Väsymys syksyn aherruksesta alko pikkuisen näkyillä, mutta joulufiiliksen saapuminen auttoi asiaa. Lähdin kaverin kanssa hankkimaan lahjoja, jotta olisin ollut tänä vuonna ajoissa lahjojen kanssa. Taisinkin jos kertoa täällä miten epäonnistuin ja ostelinkin vain itselleni kaikkea kivaa. Asia kuitenkin korjaantui, kun suuntasin Espooseen viimeiseksi viikonlopuksi kaverini luokse ja kävimme ostelemassa joululahjoja. Viikonloppu oli aivan ihana ja antoi mulle voimia loppulukukautta varten 


December15

DECEMBER Reilun kolmen viikon loppurutistus koulussa. Päivät täyttyi mm. hoidettavista koulutöistä, kokeista ja itsenäisyysjuhlan juontamisesta. Kalenterin täytti myös monet soittokeikat unohtamatta vanhainkodilla käyntiä joululauluja vanhuksille laulaen. Välillä tuntui siltä ettei ollut varma riittäisikö voimat kaikkeen. Onnistumisen tunteet, joita esiintymisistä sain sekä läheisten avulla kuitenkin jaksoin tsempata loppuun asti. Tämän kaiken jälkeen loma tuntui ansaitulta. Joulusiivouksen, pikkujoulujen, joululaulujen ja lahjojen paketoimisen myötä joulufiilis oli huipussaan ja olin valmis rauhoittumaan joulunviettoon.


Mitä tykkäsitte tästä toisesta osasta?

- Viivi 

6 comments :

 1. Löysin sun blogis jokin aika sitten ja lueskelin muutamia postauksia, mutta kun niin vähän aikaa oon vasta seurannut, ei mulla silleen ollut hajua millanen sun vuosi on ollut, joten tää oli tosi kiva, sillä tässä sai irti kaiken oleellisen tiivistetysti. Kirjotat muutenki tosi kivasti ja sun blogias on siks kans kiva lukea :)!
  Kivaa uutta vuotta sulle !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Wau kiitos! Kirjoittaessani ekaa osaa en oikein tiennyt millaisen vastaanotot nää postaukset sais. Yllätyin kuitenkin positiivisesti siitä miten niistä tykättiin. Ja oikein kiva kuulla, että säkin sait näistä jotain irti. Ihana kommentti, kiitos vielä <3 Hyvää vuotta myös sulle!

   Delete
 2. Replies
  1. Haha kiitti Pekka, tää oli hauska yllätys! :D

   Delete
 3. Voisikko tehä postauksen joululahjoista? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ideasta! Pistän muistiin ja vaikka en tekisikään kokonaan omaa postausta lahjoista, tulee osa ainakin näkymään muissa postauksissa :)

   Delete