10 December 2015

MAKEUP HAUL

Ihanaa iltaa kaikille  Naurun täyteisestä lauluharkoista pikkujouluista kotiin palanneena ja suihkun raikkaana teemukin kanssa halusin tulla vielä ennen nukkumaanmenoa kirjoittelemaan tekstiä. Tänään on ollut aivan normaali päivä, mutta erityisen kiva sellainen. Oon ollut hyvällä tuulella koko päivä johtuen varmaankin onnistumisiissa huilusoolossa, orkesteribiiseissä sekä laulussa eilisessä kirkkokonsertissa. Päivän kruunasi vielä noi yllä mainitut pikkujoulut, joissa tuli ihan pari laulua lurautettua loppuun. Ihania tällaiset perus arkipäivät, jotka jostai syystä on vaan niin mukavia.

Asiasta rasiaan. Tän postaus ns. aiheeseen. Multa tuppaa loppumaan aina iso osa  meikestä samaan aikaan. Ekaksi ajattelee, että pitäis ostaa uusi meikkivoide ja parin päivän sitten huomaa tarvitsevansa sitä sun tätä. Tällä kertaa mulla pääsi loppumaan meikki- ja peitevoide sekä aurinkopuuteri hajoamaan. Näitä hankkiessa vihdoin myös poskipuna (joka mun on pitänyt ainakin keväästä asti hommata) päätyi kaupan hyllyltä mun meikkipussiin. Testaukseen pääsi Max Factorin Lastin Perfofmance-meikkivoiden, L'Oréal:in peitevoide, Dermosil aurinkopuuteri ja Max Factorin poskipuna. Tähän asti kaikki tuotteen on vaikuttanut erityisen hyviltä. Suosikeiksi on noussut aurinkopuuteri sekä poskipuna. Onko teillä kokemuksia näistä meikeistä?

Makeups
Makeups2
Jos jollain on toiveita/ideoita joulupostausten suhteen, otan niitä mielelläni vastaan vaikka tähän postaukseen!

-Viivi 

6 comments :

 1. Ootko testaillut muita Dermosilin meikkejä? Itseäni on jo hetken houkutellut kyseisen merkin meikit mutta en oo ainakaan vielä saanut aikaseks tilata! Olis kiva kuulla kokemuksia. :-)

  aboutmylife-peppi.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo mulla on käytössä Dermosilin kulmapaletti ja oon siihen sekä tuohon aurinkopuuteriin tosi tyytyväinen. Mulla tuotteet on toimineet, joten voin suositella myös muille! :)

   Delete
 2. Oi tosi kivoja uusia jutskia! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh kiitos, mäki tykkään kaikista hankinnoista! :D

   Delete
 3. Mullakin loppuu kaikki meikit AINA samaan aikaan :D
  Olen kerran kokeillut tuota poskipunaa kaverilta, ja vaikutti kyllä ihan hyvältä :)

  ❀Cinderella Days❀

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mikäköhän siinä oikeen on? :D
   Joo mä tykkään siitä kanssa paljon!

   Delete