29 October 2017

4+1 BEST IN NYC

Hellou Ihanaa sunnuntaita kaikille. Toivottavasti teillä kaikilla on ollut hauska ja rentouttava viikonloppu. Mulla on kesästä asti ollut suunnitelmissa tää postaus. Nyt kun selailin vanhoja reissukuvia, ajattelin vihdoin toteuttaa idean. Palataan siis hetkesi vielä viime kesään ja meidän New Yorkin reissuun. Tässä tulee nimittäin listattuna muutama juttu/paikka, joissa mun mielestä kannattaa ehdottomasti käydä jos matkustaa Nyciin. Toivottavasti tykkäätte!

IMG_1139

Little Italy – Rakastuin tähän paikkaan ensisilmäyksellä. Little Italyn kaduilla pääsee kyllä hyppäämään hetkeksi euroopanmatkalle ja tunnelma ihan kuin oikeasti Italiassa. Turistiputiikkeja ja ravintoloita riittää. Täällä söin valehtelematta maailman parasta pizzaa, joten kannattaa pistää paikka mieleen!

IMG_0590

Central Park – Ja toinen rakkauden kohde reissulta. Totesin, että voisin vaikka muuttaa tänne johonkin puun alle. Tuntuu ihan uskomattomalta miten suurkaupungin keskellä on tällainen 4,3 neliökilometrin koko puisto, joka tuo mukavaa vaihtelua katunäkymään. Aamupala, pyöräily pitkin puistoa, piknik, kävely ja maisemien ihastelu... Ihan mitä vain. Mä viihtyisin Central parkissa varmaan useammankin päivän putkeen.

IMG_1335

Brooklyn Bridge – Varsinkin auringonlaskun aikaan ja pimeällä silta on täynnä turisteja, mutta näkymät on vaan yksinkertaisesti upeita. Korkeita pilvenpiirtäjiä, valoja ja kaupungin vilskettä. Myös sillan toisella puolella sijaitseva Brooklyn Bridge Park on erinomainen paikka ihastella laskevaa aurinkoa ja öistä Manhattania.

IMG_0236

Shoppailu – Eihän tätä kohtaa voinut jättää pois tästä postauksesta. Kaikki varmasti tietää, että Nycin shoppailu mahdollisuudet ovat moninkertaiset verrattuna Suomeen ja hintatasokin on alhaisempi. Meillä vierähti ihan mukava osa reissusta eri kauppoja kiertäessä.

IMG_1018

Gossip girl kuvauspaikat – Tällaiselle mun kaltaiselle GG-fanille New Yorkin matka on varmasti mieleenpainuva (ja luultavasti myös kaikille muillekin:D). Me käväistiin Met stepseillä, Empire Hotelin kulmilla, Grand Central Sationilla ja Bethesda Terracella. Oon vieläkin ihan fiiliksissä siitä, että pääsin käymään paikan päällä näissä kuvauspaikoissa.

Onko joku muukin teistä käynyt kyseisissä paikoissa ja tykännyt niistä?

- Viivi 

8 comments :

  1. Ihana postaus ja ihanat kuvat! <3 Noissa Gossip Girl kuvauspaikoissa ois kiva käydä!
    veerakatariinv.blogspot.fi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi kiitos ihanasta kommentista Veera <3 Oli kyllä ihan huippua päästä käymään sielä!

      Delete
  2. Upeita kuvia! ♥ Ai että, olisi kyllä niin ihanaa päästä käymään joskus New Yorkissa, etenkin kun mäkin oon tosi suuri GG-fani :D

    https://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti paljon ♥ Ihana, että sieltä löytyy muitakin GG-faneja. Ite aloitin hetki sitten katsomaan koko sarjaa alusta neljättä kertaa. Se vaan on niin koukuttava! :D

      Delete
  3. Oon aina unelmoinut New Yorkissa käymisestä, vieläkin se on vain haavetasolla. Ehkä joku päivä mäkin pääsen katsastamaan nuo paikat! :)

    jasmintuomi.blogspot.fi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mäkin haaveilin pitkään tosta reissusta, mutta pidetään peukkuja että säkin pääset vielä joskus! :)

      Delete
  4. Oisin kans niin fiiliksis noista GG:n kuvauspaikoista ❤️ Joskus täytyy päästä Nyciin itekin ja vois ehkä kattoa sarjan jo kolmannen kerran uusiks!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha ♥ Nyc vei kyllä sydämen ja lähtisin milloin vain uudestaan! Siitä vaan katsomaan uusiks. Täällä tosiaan jo neljäs kerta menossa :D

      Delete