22 October 2017

STHLM, SVERIGE

Hejsan Mun syysloma on nyt lopussa. Viikko oli kyllä erittäin onnistunut ja rentouttava. Lomaan mahtui viikonlopun mittainen visiitti Turun suunnalle, jolloin kerettiin kääntymään mökilläkin. Ja kuten kerroin jo edellisessä postauksessa, otettiin tällä viikolla suunta kohti Ruotsia. Tukholma oli tälläkin kertaa ihana ja sain valtavasti uutta energiaa ja inspiraatiota, joilla jatkan kohti loppusyksyä. Siksi halusin jakaa teille muutaman kohokohdan sekä kuvan meidän reissusta.

Sain muuten vihdoista viimein päivitettyä koneen käyttöjärjestelmän ja päätin testailla sen mukana tullutta kuvanmuokkaus ominaisuutta. Mä ite oon aika innoissani tästä näin ekan kokeilun jälkeen, mutta kertokaa ihmeessä teidänkin mielipide lopputuloksesta.

IMG_3598
IMG_3570

– Iloiset ihmiset sekä asiakaspalvelu useimmissa paikoissa. Heti nousi hymy huulille, kun esimerkiksi vaatekaupan myyjät tervehtivät iloisesti ja palvelu oli erittäin ystävällistä.

– Oon varmaan joskus maininnut, että rakas hotelliaamiaisia erittäin paljon. Scandic Gran Centralissa on varmaankin paras hotelliaamupala, jota oon ikinä syönyt. Voi kunpa siitä saisi nauttia joka aamu!


IMG_3584

– Tilava hotellihuone sekä ihanan isot ikkunat, joista pääsi ihastelemaan Tukholman katujen vilinää istuskellessa leveällä ikkunalaudalla.

– Shoppailu. Tukholman liiketarjonta on selkeästi laajempi kuin Suomessa, joten reissuun sisältyi tottakai shoppailua. Löysin pari kivaa paitaa sekä vihdoinkin sen tekoturkiksen, josta mainitsin edellisessä postauksessa. Lompakon onneksi paljon kivaa jäi myös kauppojen hyllyille eikä ihan kaikki lähtenyt mukaan.

IMG_3412
– Hyvät kelit. Oon niin iloinen, sillä reissun aikana ei satanut kertaakaan ja aurinko taisi paistaa koko ajan. Raikkaassa syysilmassa jaksoi kierrellä ympäri Tukholman katuja.

– Iltakävely rantakatua pitkin. Auringonlasku, merimaisemat, upeat rakennukset ja veneitä 

IMG_3546

– Tietysti se ruotsinkieli, jota olisin voinut kuunnella taukoamatta. Olisin voinut vaikka istua päivät pitkät kahvilassa kuunnellen paikallisten juttuja sivusta. Riikinruotsi on mun mielestä yks kauniimman kuuloisista kielistä.

– Jo alussa mainittu inspiraatio. Lähes aina matkustaessa täytyn inspiraatiosta. Kaduilla tapahtuva vilinä, eri ihmisten ja tyylien seuraaminen, kaupoilla kiertely jne. saa mun inspiraatiovaraston täyttymään. En tiedä sainko selitettyä tätä ihan oikein, mutta toivottavasti tajuatte mitä haen takaa ja osaatte samaistua :D

IMG_3548
Onko muillakin ollut jo loma? Mitä ootte kerennyt puuhailemaan?

- Viivi 

6 comments :

 1. Ihania kuvia! Tekis itsekin mieli lähteä käymään Tukholmassa pitkästä aikaa. Tehtiin viime kesänä extempore laivareissu, mutta pysyttiin kuitenkin laivassa eikä parin tunnin takia lähdetty poukkoilemaan kun ei siinä kerkeä samalla lailla kun hotellissa paikan päällä:)

  Tukholmassa syksy näyttää vielä tulevan jonkin verran perässä, tai ainakin siellä monien kuvien mukaan näyttää lämpöisemmältä kuin täällä. Oliko näin?:-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon Sofia! Tukholma on kyllä tosi ihana paikka ja siellä kyllä aika hujahtaa huomaamatta :D
   Joo oikeassa oot. Toki välillä tuli viileitä tuulenpuuskia, mutta oli kyllä selkeästi lämpimämpää kuin täällä Suomessa!

   Delete
 2. Ihana postaus ja ihana Ruotsi! <3

  ReplyDelete
 3. Upeita kuvia! Niin hyväntuulinen postaus<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi ihana <3 Kiitos tästä piristävästä kommentista super paljon!

   Delete