09 November 2017

LIFE UPDATE

Moikka Edellisestä postauksesta on vierähtänyt vähän pidempään kuin olin suunnitellut. Koska tää kirjoittaminen on viime aikoina hiukan tökkinyt ja postaustahti on ollut hidasta, ajattelin, että voisin tehdä pienen elämäntilanne päivityksen. Varmaan aktiivisesti postauksia lukevat onkin perillä siitä, mitä tapahtuu. Halusin kuitenkin tiivistää asiat yhteen postaukseen. Jos siellä on joitakin uusia lukijoita, niin toivottavasti pääsette tän postauksen kautta mukaan. 

IMG_3471 2

Aloitetaan vaikka koulusta. Käyn siis koulua Tampereella ja tällä hetkellä menossa on lukion toka luokka. Nyt kun koulua kyseisessä oppilaitoksessa on takana reilu vuosi, täytyy sanoa, että oon ollut kyllä tyytyväinen valintaan. Oon saanut hyviä kavereita, tutustunut uusiin ihmisiin ja oppinut tuntemaan itseänikin paremmin. Kun miettii millainen olin pari vuotta takaperin, huomaa että oon myös kasvanut selkeästi ihmisenä.

Lyhyesti haluan myös vähän avata tulevaisuudensuunnitelmia/-haaveita, jotka pyörivät nyt päässä. Tavoitteena mulla on kirjoittaa yo-kirjoituksissa ruotsi, matikka, äikkä, enkku, yh ja psyka ja valmistua kolmessa vuodessa. Jonkun verran oon jo miettinyt lukion jälkeistäkin elämää. Tällä hetkellä suunnitelmana on hakea yliopistoon opiskelemaan joko kauppatiedettä tai hallintotieteitä. Opiskelupaikan sijainnista en osaa vielä sanoa, mutta lähtö Ruotsiin on yksi houkutteleva vaihtoehto. Saa nähdä miten käy.

IMG_3521 2

Koulu ja koulumatka vie multa ison osan päivistä. Sen lisäksi kalenterista löytyy harrastukset. Tanssitreenejä mulla on kolmesti viikossa ja siihen päälle käyn muutaman kerran viikossa salilla. Musaharrastus on jatkunut vielä huilutuntien osalta aina kerran viikossa.

Kavereita, perhettä ja sukulaisia ei voi tietenkään unohtaa. Pyrin järjestämään mahdollisimman paljon aikaa kavereille. Joskus aikatauluttaminen kuitenkin tuottaa pieniä haasteita. Reissataan kohtalaisen paljon perheen kanssa pitkin Suomea sukulaisten luona ja meillä onkin aika tiivis lähisuku, jonka kanssa ollaan tottuttu näkemään tasaisin väliajoin.

IMG_3531 2

Tämän jälkeen yritän vielä löytää aikaa blogin ylläpitämiselle. Mua harmittaa hiukan, että aikaa on välillä aika rajallisesti. En pysty päivittämään tätä blogia ihan niin usein kuin haluaisin. Koulu menee kuitenkin edelle ja välillä ideat on melko loppu. Lopettamassa en todellakaan ole, sillä oonhan mä nyt kuitenkin pari vuotta tehnyt tätä hommaa. Haluan pyrkiä siihen, että pystyisin päivittämään blogia jatkossa edes kerran tai pari viikossa. Onhan tämä kuitenkin muotoutunut sen verran rakkaaksi harrastukseksi.

Välillä mun päivät kieltämättä venyy aika pitkiksi, mutta en valita. Silloin tällöin läheiset kyselee, että enkö mä muka väsy. Onhan mulla välillä paljon stressiä ja oon uupunut (esim nyt taas koeviikon lähestyessä), mutta mä nautin mun elämästä. Oon ihminen, joka kaipaa vauhtia ja tekemistä elämään. En osaa seistä pitkään toimettomana paikallaan. Kaikki on siis hyvin ja elelen aikalailla tällaista perus lukiolaistytön elämää.

IMG_3473 2
Jacket – Cubus / Sweater – Weekday / Scarf – From mother / Shoes – Reebok

Oliko postaus mieluisaa luettavaa tai opitko jotain uutta musta?

-Viivi 

2 comments :

  1. Tosi kiva postaus ja kivat kuvat! Mulla olis suunnitelmissa kirjottaa just kaikki noi samat aineet, mitä säkin aiot kirjottaa :D

    ReplyDelete
  2. Bloggaajan elämä kyllä on suurimmaksi osaksi todella stressaavaa, välillä on ihan hyvä vain pitää pientä hengähdystaukoa. Ja oon täysin samaa mieltä tosta, että kyllä se koulu vaan menee lopulta blogin edelle, vaikka kuinka kivaa tämä onkin. Blogi ja koulu ovat molemmat stressaavia juttuja, mutta ehkä mieluummin stressaa omasta koulunkäynnistä kuin vähenevistä postausideoista. Tsemppiä tuleviin kirjotuksiin sekä "ihanaan" koeviikkoon! :-)

    http://viivimiljamaria.blogspot.fi/

    ReplyDelete