20 November 2017

BLACK WEEK !

Hej  Ihanaa viikon alkua kaikille ja tsemppiä maanantaihin. Mulla alkoi tänään koeviikko eli luvassa on paljon lukemista. Tähän tulin pikaisesti höpöttelemään teille ja loppuviikosta palailen ehkä jo ensimmäisen jouluaiheisen postauksen parissa.

Tällä hetkellä en haluaisi mitään muuta enemmän kuin lumisateen ja talviset kelit. Nyt mennään marraskuun vikoja päiviä ja ihan kohta saadaan toivottaa joulukuu tervetulleeksi. Oon niin innoissani, sillä silloin saan ihan virallisesti aloittaa joulufiilistelyt. Saa kaivaa jouluvalot kaapista, kuunnella joululauluja (ne tosin soi tälläkin hetkellä taustalla), juoda glögiä, ostella joululahjoja sekä toteuttaa noita jouluaiheisia postauksia, joista jo mainitsinkin. Onneksi multa löytyy kavereita, jotka on samanlaisia jouluihmisiä kuin mä, niin saa yhdessä hehkuttaa joulua.

DSC_0092 2
Joulusta ja lahjoista puheen ollen nyt olis oiva mahdollisuus olla ajoissa liikkeellä lahjojen kanssa. Tietysti voit hyödyntää tilaisuuden myös hemmottelemalla itseäsi uudella kosmetiikalla. Cocopandalla on nimittäin tällä viikolla käynnissä Black Week maanantaista perjantaihin. Kampanjan aikana koko valikoima (lukuunottamatta merkkejä ByNoor ja John Masters  Organics) on 25 – 75% alennuksessa. Viikon aikana joka päivä julkaistaan uudet erikoistarjoukset. Nämä erikoistarjoukset on voimassa vain kyseisen päivän, joten kannattaa olla tarkkana ja suunnata osoitteeseen Cocopanda.fi.
Yhteistyössä: Cocopanda

Kuka muu on jo ihan innoissaan joulusta?

- Viivi 

1 comment :