15 March 2017

TOP 3 BLOGS

Hej ♥ Pienestä väsymyksestä ja kiireestä huolimatta tää päivä on ollut mukava, sillä on saanut nauttia ihanasta auringonvalosta sekä puhtaista ja kuivista kaduista. Toivottavasti huomennakin on vähintään yhtä hyvä keli. 

Hetki sitten tulin salilta kotiin ja nyt olis aika kirjotella tämän päivän postaus valmiiksi. Viikonloppuna eräs tuttuni toivoi postausta mun lempiblogeista. Musta idea oli kiva ja todella mielelläni vinkkaan teille uutta luettavaa. Luen oikeesti todella monia blogeja ja hyviä sellaisia riittää vaikka kuinka paljon. Valitsin kuitenkin näistä kaikista ne top 3 suosikkia, aivan niin kuin otsikostakin voi jo nähdä. Hope you like it!

skopljak

Skopljak
Sendi on ruotsalainen bloggaaja, jota oon seurannut jo pidempään. Aluksi seurasin Sendiä vain IG:n kautta, mutta jokin aika sitten löysin tieni myös tämän kaunottaren blogiin. Sillä samaisella hetkellä jäin koukkuun Skopljak-blogiin. Blogista löytyy esimerkiksi muoti-, lifestyle-, matkustus- sekä treenipostauksia. Blogin kuvat ovat yksinkertaisesti aivan ihania ja rakastan Sendin tyyliä! Täältä siis haen inspistä aina silloin tällöin treenaamiseen sekä pukeutumiseen. Blogin lukeminen on myös oiva keino harjoittaa kielitaitoa, sillä postaukset on kirjoitettu sekä englanniksi että ruotsiksi.

saijis

Saijis
Parikymppisen Saijan lifestyle-blogi pitää sisällään muun muassa arjen pieniä iloa, muotia, upeita asukuvia, kauneusjuttuja sekä erilaisia reseptejä. Eläinystävillekin löytyy blogista juttua, sillä välillä päästään kurkkaamaan pentuarkeen ja lukemaan juttuja Saijan Nemo-koirasta. Tämän kaiken lisäksi blogin kuvat ovat valoisia, hyvälaatuisia ja kerrassaan upeita. Saijan blogista saa sekä hyvän mielen ja hymyn huulille että  inspiraatiota oman blogin kirjoittamiseen.

alexadagmar

Alexa Dagmar
Postauksen kolmaskin blogi on lifestyle-blogi. Hankittuani Nuoren naisen opas-kirjan ja luettuani sitä (lisää aiheesta täällä) tutustuin myös kirjoittaja Alexa Dagmarin blogiin. Siitä asti oon seuraillut ja lueskellut sitä ahkerasti. Tykkään blogin ulkoasusta sekä Alexan tavasta kirjoittaa. Eikä tämänkään blogin kohdalla voi olla mainitsematta mielettömiä kuvia!

Oliko jokin näistä teille uusi tuttavuus tai löytyykö sieltä joku muukin näiden blogien ihailija? 

- Viivi 

8 comments :

 1. Ihania blogeja noi kaikki kolme! Ruotsinkielinen on mulle uus tuttavuus, mut jumituinkin nyt sit lukee sitä monen postauksen edestä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, hyvä että löytyi sullekin uutta luettavaa :D Kiitos <3

   Delete
 2. Saijiksen blogi onkin mulle entuudestaan tuttu, mut pitää varmaan tutustua myös noihin muihin!

  jasmintuomi.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jos tykkäät Saijiksesta, niin uskoisin sun pitävän myös noista muistakin! :D

   Delete
 3. Kaikki muut tuttuja paitsi tää ensimmäinen! :-) Täytyykin käydä tsekkaamassa se!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No kiva, että joukossa oli myös uusia tuttavuuksia! Toivottavasti tykkäät :)

   Delete
 4. Saijan blogi on kans pitkään ollut yks mun lemppareista, mutta nää kaksi muuta onkin uusia tuttavuuksia - täytyy käydä kurkkaamassa! Kiva tällainen vähän erilainen postaus :)

  http://sofia-emilia.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jees kiitti paljon kivasta kommentista Sofia <3 Suosittelen kyllä ainakin tsekkaamaan noi kaks muutakin blogia! :)

   Delete