19 March 2017

POSITIVE SPRING VIBES

Moikka Mun sunnuntai ja oikeastaa koko viikonloppu on sujunut oikeinkin mukavissa merkeissä. Kouluhommien lomassa oon kerennyt viettämään aikaa kaverien kanssa, ottamaan uusia blogikuvia. Tänään käytiin vielä lisäksi äitin kanssa kiertelemässä kaupoilla, katsomassa uusi Beauty and the Beast-leffa sekä testaamassa thaimaalainen Thai Papaya-ravintola, joka muuten osottautui mahtavaksi paikaksi. Erityisen mukava päivä siis takana ja nyt viikonlopun päätteeksi ajattelin tulla vielä hiukan höpöttelemään tänne blogin puolelle.

Koko viikko on ollut onnistunut ja oon ollut erittäin hyvällä tuulella. Tämä saattaa johtua siitä, että kevät tekee selkeesti tuloaan. Eikö meinaan piristäkin mieltä lakaistut ja kuivat jalkakäytävät, auringonpaiste, kevään tuoksu tai sunnuntaiaamuna herätessä ikkunoista tulviva valo ja auringonsäteet? Huomaan olevani paljon energisempi, tehokkaampi ja iloisempi nyt kun kevät on täällä ja valoa riittää.

IMG_0898

Myös mun motivaation blogin suhteen on kohonnut reippaasti. Hiukan kun kelit vielä lämpenisi, niin pääsisi käyttämään ohuempia takkeja ja kaikkia kivoja kevätvaatteita. Mulla on suunnitelmissa useita kuvailureissuja, jotta saisin lisättyä blogin tyyli-/muoti-aiheisten juttujen määrää. Tähän aihepiiriin liittyviä toiveita saa siis mielellään jättää vaikka postauksen kommentteihin.

Tää auringon ja valon määrä on saanut mut erittäin hyvälle tuulelle. Toivotaan siis, että hyvät kelit jatkuu vielä lähitulevaisuudessakin. Elämä rullaa hyvin ja nyt on aika toivotella teille ihanille lukijoille hyvät yöt sekä tsempit uuteen viikkoon ja sen tuomiin uusiin mahdollisuuksiin. 

IMG_0941-001

Onko siellä muitakin, joissa kevät on saanut aikaan samanlaisia vaikutuksia?

- Viivi 

10 comments :

 1. Täällä yksi!!:) ja ihania kuvia, tulee jotenkin tosi hyvä mieli niitä katsellessa ja alkaa itsekin hymyilyttää:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mahtavaa! Oih kiitos paljon, ihanaa kuulle, että kuvista tulee hyvälle tuulelle <3

   Delete
 2. Piristää ehdottomasti! Kunhan ei vain takatalvi iske... mutta ihania kuvia ❤

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, nimenomaan! Ja kiitti paljon Vilma <3

   Delete
 3. Piristää kyl ihan sikana! Mun harmikseni tänne Lahteen satoi eilen _lunta_ takasin, joka ärsyttää ihan sikana ://

  ReplyDelete
  Replies
  1. No harmi, toivottavasti sulaa pian pois. Täälläkin satoi tällä viikolla, mutta onneksi se ei jäänyt pidemmäksi aikaa maahan :D

   Delete
 4. Ihanan positiivinen postaus ja ihanat kuvat! Liityin lukemaan :)

  http://monakirjoittaablogia.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon ihana piristävästä kommentista ja tervetuloa! Käy tsekkaamassa sun blogin <3

   Delete