25 February 2017

SPRING '17 WANTIES

Moikka ja terkut iloiselta lomalaiselta Täällä ollaan oltu tien päällä jo reilu kymennen tuntia. Hetki sitten ylitettiin napapiiri ja matkaa on jäljellä enää vajaa pari tuntia. Yllättävän nopeesti ja rattoisasti on matka edennyt. Nyt multa on löytynyt runsaasti aikaa myös blogin päivittämiselle. Kokosin mun tän hetken/kevään toivehankintoja kollaasin muotoon ja halusin tulla jakamaan ne myös tänne teille. Hope you like it!

wanties atm

- Aurinkolasit Nyt aurinkoisten kelien on lisäännyttyä oon huomannut tarvitsevani uusia aurinkolaseja, sillä nykyiset lasit on osittain hajalla. En vaan oikeesti tiedä yhtään minkä malliset lasit sopis mulle parhaiten.

- Anastasia Beverly Hillsin kulmaväri Oon kuullut ja lukenut tästä kulmaväristä niin paljon hyvää, että haluaisin kovasti kokeilla kyseistä tuotetta. Ehkäpä lisään tämän mun ostoslistalle heti, kun nykyinen kulmaväri loppuu.

- Musta nahkalaukku Tyylikäs, yksinkertainen ja tarpeeksi tilava musta nahkalaukku olis unelma. Oon hetken jo ihastellut joka paikasta niitä ja haaveillut sellaisen perään.

- Kevättakki Odotan kevättä innolla. Osittain siksi, että kelien lämmetessä pääsee käyttämään esimerkiksi kevyempiä takkeja. Toiveena olisi tuollainen kuvassakin näkyvä pidempi kevättakki joko beigenä tai vaaleanpunaisena.

- Niken kengät Kevätkeleihin uudet popot olis ihanat. Juurikin jotkut tällaiset Niken Air Max theat beigenä ottaisin mieluusti jalkaani, kun lumet on sulanut.

Mitä teidän toivolistalta löytyy tällä hetkellä?

- Viivi 

8 comments :

 1. Näyttää hyvin samanlaiselta mitä miäkin haluan! :)

  ReplyDelete
 2. Mullakin on kevättakki, oikeastaan trenssi etsinnässä sekä aurinkolasit!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Noniin, trenssit on kyllä älyttömän nättejä!

   Delete
 3. Mun listalta löytyy parit samat jutut!<3 :) Ihania juttuja oot koonnut :')

  http://jeannays.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 4. mä haluisin myös kokeilla tota anastasian kulmaväriä ja niken kengät löytyy myös mun listalta! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siitä on kyllä kuulunut niin paljon pelkkää hyvää, että haluisin kovasti jo kokeilla sitä! Ja Niket on vaan lovee, heh <3

   Delete