21 February 2017

HOW AM I?

Hej Täällä blogin puolella on ollut viime aikoina kovin hiljaista. Viime viikolla ei tullut esimerkiksi yhtään postausta, mikä harmittaa mua todella paljon. Lähi päivät on ollut vaan kiireisiä ja kaikennäköistä tekemistä on riittänyt. Vaikka jostain olisi saattanut löytyä aikaa kirjoittamiselle, en ole pystynyt keskittymään ja pysähtymään niin, että olisin saanut ajatuksia tarpeeksi kasaan. Ne hetken on siis mennyt johonkin muuhun puuhasteluun. Tästä johtuu siis tämä blogin viime aikojen hiljaisuus. Yritän kuitenkin pian korjata asian ja päivittää useammin!

IMG_9698

Tälläkin hetkellä ajatukset harhailee vähän missä sattuu, mutta yritän nyt parhaani mukaan saada aikaa edes jotenkin järkevän tekstin. Takaraivossa kummittelee esim. huominen lukutaidonkoe runoista, joka hiukan ehkä kuumottelee. En oo nimittäin ikinä loistanut runoja tulkittaessa. Koulu on luonnollisesti vienyt mun arjesta sen ison osan. Koeviikko taputeltiin muutama viikko sitten, jonka jälkeen saatiin toivottaa tervetulleeksi 4.jakso, jota olinkin odottanut pitkään. Tässä jaksossa mulla on useita mieluisia aineita ja kiinnostavia kursseja. Tämän seurauksena motivaatio on ollut korkea ja oon jaksanut panostaa opiskeluun. 

Pikkuhiljaa kuitenkin alkaa uupumus painaa niskassa. Opiskeluun panostus on tietysti vienyt voimia enkä oo oikein saanut alkuvuoden aikana palautettua mun unirytmiä entiselleen. Nukun ehkä noin 7-8 tuntia yössä ja se ei tunnu olevaan tarpeeksi mulle. Illat vaan venyy niin helposti, että kymmenen aikoihin mulla on vielä paljon hommia hoidettavana. Tähän mun pitäis oikeesti kiinnittää paremmin huomiota.

IMG_9733-002


Onneksi kohta pääsee hengähtämään hetkeksi ja ottamaan taukoa kouluhommista, sillä lomaan on jäljellä enää vain pari päivää. Ihanaa ajatella, että jo lauantaina ollaan viettämässä hiihtolomaa perinteisellä Levin reissulla. En jaksaisi enää millään odottaa, että pääsee laskemaan upeissa maisemissa ja nauttimaan Lapista. Toivottavasti säät suosii meitä ja saadaan nauttia mahdollisimman paljon auringonpaisteesta. Huomenna illalla ois luvassa tavaroiden pakkaamista. Saa nähdä löytyykö kaikki tarvittavat tavarat, heh. Millaisia hiihtolomasuunnitelmia teiltä löytyy?

Mulla on siis all good everything. Arkeen on mahtunut paljon kaikenlaista touhua, mutta on sellainen ihminen, joka nauttii just siitä, että tekemistä riittää eikä tarvi tylsistyä paikallaan. Oon siis pääasiassa ollut oikeinkin hyvällä tuulella lähi aikoina ja paljon kaikkea mukavaa on tapahtunut. Kevät lähenee ja elämä hymyilee!

IMG_9695

Mitä teille muille kuuluu?


- Viivi 

10 comments :

 1. Koulu viel kyl mullakin tosi ison osan arjesta, välillä oikein ärsyttää kun ei ehdi tehdä muuta.. +Nätti olet ♡

  jasmintuomi.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, toi pitää kyllä välillä paikkaansa, kun olis niin paljon kaikkea muutakin! Kiitti paljon Jasmin <3

   Delete
 2. Hei tosi kiva tällain pidempi kuulumispostaus! :-)

  ReplyDelete
 3. Kiva lukee pitkästä aikaa kuulumisia, tsemppiä koulujuttuihin :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mahtava juttu, että tykkäät! Kiitos paljon :)

   Delete
 4. Kiva tällänen hieman erilaisempi postaus sulta! :') Upeat kuvat<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa, että tykkäsit ja kiitos paljon <3

   Delete