12 February 2017

HEALTHY HAIR / BYNOOR

Heippa Tulin julkaisemaan tän viikon toisen postauksen viellä ennen kuin alan nukkumaan. Huomenna soi meinaan herätys taas 5:48, auts. Onneksi viikonloppuna oon saanut levätä ja nukkua hiukan univelkoja pois. Eikä hiihtolomaankaan ole enää kauaa. En millää malttaisi odottaa Levin reissua. Mutta ennen kuin karkaan ihan aiheesta, niin tarkoituksena oli kirjoittaa postausta liittyen hiusten hyvinvointiin. Tästä postauksesta löytyy pari vinkkiä vahvoihin ja hyväkuntoisiin hiuksiin sekä tuotevinkkaus hiustenhoitosarjasta, joka on noussut suosikkeihini.

IMG_0539

1) Runsas vedenjuonti - Nestetasapainosta huolehtiminen nousee jälleen esille. Muistuttelen usein siitä, miten tärkeää riittävä vedenjuonti on. Jos siis haaveilee terveistä hyväkuntoisista hiuksista, kannattaa muistaa nesteytys.

2) Terveellinen & monipuolinen ruokavalio - Syömistottumuksilla on iso vaikutus hiusten kuntoon. Kun ruokavalio on kohdillaan ja se on riittävän monipuolinen, voi hiukset paljon paremmin sekä ne myös kasvavat nopeammin.

3) Oikeanlaiset hiustuotteet - Valitse omalle hiuspohjallesi ja -tyypillesi sopivat tuoteet niin hiuksesi ovat paljon parempivointiset. 

4) Pesuvälin harventaminen - Oon pidentänyt pesuväliä ja nykyään pesen hiukset kaksi kertaa viikossa. Jos hiukset näyttää hiukan likaisilta niin pelastuksena toimii kuivashampoo sekä lettikampaus tai nuttura.

5) Lämpökäsittelyn välttäminen - Käytä mahdollisimman vähän esimerkiksi suoristusrautaa tai kiharrinta ja muista ehdottomasti käyttää lämpösuojaa, jos hiukset altistuu lämpökäsittelylle. Itse tykkään antaa hiusten myös kuivua itsestään enkä yleensä käytä niiden kuivaamiseen hiustenkuivaajaa.

IMG_0495

Ja sitten vielä se tuotevinkkaus. Pääsin yhteistyön kautta testailemaan uusia hiustenhoitotuotteita, jotka Cocopanda (click) mulle lähetti. Kyseessä on ruotsalainen ByNoor-niminen hiustenhoitosarja, joka on kehitetty erityisesti pohjoismaisille hiuksille, tai ylipäätään hiuksille, jotka joutuvat kestämään haastavia sääolosuhteita. Mahtavaa näissä tuotteisa on myös se, että ne ovat 100% vegaanisia, niitä ei ole testattu eläimillä ja tuotteet ovat täysin parabeenittomia sekä sulfaatittomia. 

Oon kerennyt testailemaan nyt jonkin aikaa ByNoor:in Colour lasting shampoota ja hoitoainetta, hiusöljyä sekä suolasuihketta ja olen kyllä erittäin tyytyväinen jokaiseen niistä. Hiukset tuntuvat ihanan sileiltä, kosteutetulta, kiiltäviltä sekä hyväkuntoisilta. Pakkauksett ovat isokokoisia sekä tuotteet riittoisan oloisia. Plussana myös puteleiden yksinkertaisen upea ulkonäkö, jonka ansioista niitä voi pitänä osana sisustusta. Kokemuksieni perusteella siis suosittelen testaamaan kyseistä sarjaa, jos hakusessa on uusia hiustenhoitotuotteita. Cocopandalla taitaa itseasiassa olla tällä hetkellä 25% alennus ByNoor:in tuotteista.

IMG_0519


IMG_0535
Oliko kyseinen merkki teille tuttu entuudestaan tai heräsikö mielenkiinto?

- Viivi 

2 comments :

  1. Heräsi ehdottomasti mielenkiinto! :') Pitääpä testailla näitä♥

    ReplyDelete
  2. Nuo kaikki vinkit on kyllä ihan totta! Ja nuo saamasi hiustuuotteet kuulostavat kyllä mielenkiintoisilta ja kokeilemisen arvoisilta :)

    ReplyDelete