12 July 2016

LINK YOUR BLOG TO ME

Hello  Näin lomalla kun on aikaa, tykkään lueskella ja löytää uusia kivoja blogeja. Tällä hetkellä tilanne on sellainen, että mun lukulistalla on vain parin blogia ja kaipaisin kovasti uutta luettavaa. Teillä olis nyt siis tilaisuus linkata mulle blogejanne ja tottakai myös omia suosikkejakin saa vinkata. Tykkään erityisesti lukea lifestyle-, muoti-, kauneus-, treeni-, ruoka- sekä matkustus-aiheisia blogeja, mutta kaikki muukin on tervetullut. Käyn kaikki tulleet blogit läpi ja voisin tehdä postauksen, johon listaan muutaman suosikkini. Eli nyt vaan blogien linkkejä tulemaan pienen kuvauksen kera tai ilman. Aikaa on tämän viikon sunnuntaihin (17.7.) asti. Kiitos jo etukäteen! 

link_your_blog
- Viivi 

29 comments :

  1. http://olderthanyesterday.blogspot.fi/

    Pian parikymppisen lifestyle- ja matkustelupainotteinen blogi :)

    ReplyDelete
  2. http://paarynaelain.blogspot.fi/

    Eläinblogi arjesta haisunäädän, kahden fretin, akvaarion ja poikaystävän herppilauman kanssa. Kotona touhuilun ohella näätien kanssa harrastetaan näyttelyitä ja pidetään esittelypäiviä eläinkaupoissa - ja on pojan kanssa tullut eksyttyä myös muutamiin lehtiin ja Ylen studioille.

    ReplyDelete
  3. Pikku bloginurkkaukseni With Little Feet (rakkaiden pikkujalkojeni mukaan nimettynä) löytyy osoitteesta www.withlittlefeet.com. Epätasaisen tasaisen väliajoin sinne ilmestyy päivitettyä sisältöä, erityisesti liittyen matkusteluun, rauhalliseen elämänmenoon ja valokuvaukseen. Ulkonäköpäivityksiäkin on tiedossa. :)

    Tervetuloa siis tutustumaan ja ihmettelemään! Mieluusti kuulen myös millaisia mietteitä nurkkaukseni herättelee. :)

    ReplyDelete
  4. http://beawbe.blogspot.com
    Yksi treeni/hyvinvointibloggaaja täällä ilmoittautuu ;-)

    ReplyDelete
  5. http://diconomise.blogspot.fi/ :-)

    ReplyDelete
  6. http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    Olen Anne, 21-vuotias Helsinkiläinen. Blogistani löytyy punaisia huulia, lämmintä sisustusta, hyvinvoinnin maailmaa, klassista tyyliä ja silloin tällöin käydään reissussakin. Kirjoitan myös niistä arjen pienistä suurista iloista ja hetkistä.

    ReplyDelete
  7. http://unelmannuppuja.blogspot.fi

    Unelmannuppuja on 21-vuotiaan jyväskyläläistyneen neitosen katsaus maailman menoon ja rauhalliseen arkeen. Blogissa pohditaan parisuhdeasioita, podetaan kaukokaipuuta, jaetaan vinkkejä milloin mistäkin, valokuvataan, unelmoidaan suurista ja pienistä, tehdään käsillä, kokkaillaan ja nautitaan kaikesta luovasta ja esteettisestä. Tervetuloa kurkkaamaan! :)

    ReplyDelete
  8. http://anenblogi.blogspot.fi/

    Positiivista höpötystä ja kaunista kimallusta :)

    ReplyDelete
  9. http://tiiajennyy.blogspot.fi

    19-vuotiaan tytön monipuolinen lifestyleblogi :)

    ReplyDelete
  10. www.mirellajau.blogspot.fi

    Lifestyle, kauneus ja muoti blogia kirjottelee parin viikon päästä 18 vuotta täyttävä elämänjanoinen tanssija!:)

    ReplyDelete
  11. jasmintuomi.blogspot.fi
    Paljon asukuvia, kuulumisia, ostosten esittelyä ja paljon muuta + reseptejä alkaa tulemaan pian enemmän! :)

    ReplyDelete
  12. www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

    Takana vuoden verran videopainotteista media-alaa Oulussa, vuoden mittainen valokuvaus-kurssi Kuusamossa ja tällä hetkellä suoritan kuvallisen ilmaisun tutkintoa Torniossa. Blogi on kuvapainotteinen eli tekstiä harvemmin mutta joskus. :-)

    ReplyDelete
  13. http://roosahiltunen.com | Kirjoittelen vähän kaikesta mikä itseäni kiinnostaa! Tulevaisuuden tavoite on kuitenkin postailla enemmän myös muodista. Toivottavasti tykkäät! xx

    ReplyDelete
  14. fashionsituation.blogspot.com :)

    22-v naisen muoti ja lifestyle painotteinen blogi

    ReplyDelete
  15. http://sangynalla.blogspot.fi
    parhaiten varmaankin äitiys-perhe-lifestyle-blogi :) kotiäiti, opiskelijaisi 2v tyttö ja vauvaa odotetaan syntyväksi nyt minä hetkenä hyvänsä :)

    ReplyDelete
  16. 16- vuotiaan helsinkiläisen lifestyle-blogi! :)
    Mittliv00.blogspot.fi

    ReplyDelete
  17. Oon 16-vuotias lukiolainen Oulun läheltä ja rakastan matkustelua, kuvailua sekä muoti -ja kauneusjuttuja, mistä suurin osa postauksista koostuukin!

    http://aliisa-m.blogspot.fi/?m=1

    ReplyDelete
  18. http://katri-itsjustmylife.blogspot.fi/

    Monipuolinen lifestyleblogi, jossa mm. matkustamista, reseptejä, diy-projekteja ja välillä syvällisempää pohdintaakin. Elokuussa edessä muutto ja lomamatka Santorinille! :)

    ReplyDelete
  19. http://browneyessecret.blogspot.fi

    20-vuotiaan lifestyle blogi, jossa keskitytään pienistä asioista nauttimiseen ja joskus kurkistetaan pintaa syvemmälle. Myös kosmetiikka & tuotearvostelut kulkevat vahvasti mukana! :)

    ReplyDelete
  20. http://healthisamatterofchoice.blogspot.fi/

    Hyvinvointiblogi, jota kirjoittelee personal trainer, liikuntaneuvoja ja voimanostaja! Blogista löytyy mm. terveellisiä reseptejä ja ruokavinkkejä, treenipostauksia sekä ajatuksia terveydestä ja hyvinvoinnista. :) Tervetuloa!

    ReplyDelete
  21. http://tarumariaaa.wordress.com
    17-vuotiaan lukiolaisen valokuvablogi!

    ReplyDelete
  22. http://papsuu.blogspot.com
    02 syntyneen tytön blogi. Blogistani löytyy kaiken tyylisiä postauksia, eniten kuitenkin lifestyle:lia. Toivottavasti pidät:)!

    ReplyDelete
  23. http://more-than-we.blogspot.fi/

    Heidi // 18 // Jyväskylä // valokuvapainoitteista lifestyleä!

    ReplyDelete
  24. www.americana.fi

    Blogi siitä, että mitä tapahtui kun Turku vaihtui Hawaiin aurinkorantoihin ja yksinelo avioliittoon ja kaksioon. Tiedossa on enemmän tai vähemmän sekalainen kokoelma ajatuksia elämästä ja olemisesta vailla sen suurempaa missiota. Lifestyle- ja matkustushengessä mennään :)

    ReplyDelete
  25. www.juliamatleena.blogspot.com
    Kirjoitan arjestani johon liittyy muoti ja matkustelu :)

    ReplyDelete
  26. ♥ http://jeannays.blogspot.fi/

    ♥ 20-vuotiaan mimmin lifestyle- ja muotiblogi, joka keskittyy kaikkeen naiselliseen.

    ReplyDelete
  27. http://j-doitforyourself.blogspot.fi/

    Hyvinvointi ja muotipainotteinen blogi! Jaan blogissani mm. terveellisempiä reseptejä, asukuvia sekä juttuja miun tyylistä, syvällisempiä ajatuksia sekä onnen palasia ja ihan arkisiakin juttuja! :-)

    ReplyDelete
  28. 16 / lifestyle / kauneus ja muoti

    https://prepula.blogspot.fi/?m=1

    ReplyDelete
  29. http://cliviaa.blogspot.fi/

    Ajan kuluessa lifestyle painotteiseksi muovautuneeseen blogiin eksyy tavallisen arjen lisäksi myös syvällisempää pohdintaa, asukuvia, höpötyksiä eläinkokeettomasta kosmetiikasta sekä sisustuksesta. Unohtamatta tietenkään niitä vaaleanpunaisia unelmia :)

    ReplyDelete