01 July 2016

BEACH ESSENTIALS

No moikka  Aurinko paistaa ja linnut laulaa. Mikä olisikaan parempi tapa viettää kaunista kesäpäivää, kuin mennä rannalle kavereiden kanssa? Oon tässä kohtapuoliin lähdössä pyöräilemään kohti keskustaa, jossa miittaan pari kaveria ja lähdetään siitä yhdessä rannalle. Sitä ennen ajattelin kuitenkin vielä tulla näyttämään mitä kaikkea mä otan mukaani rannalle eli millainen mun rantakassin sisältö on.

beach_essentials

Mun rantakassista löytyy tietysti bikinit, jotta pääsee veteen uimaan ja vilvoittelemaan lämpimällä kelillä. Kuvassa näkyvät bikinien yläosat löysin Intersportista. Tykkään pitää mukana myös jotain lukemista. Mun tapauksessa se tarkoittaa yleensä lehtiä kuten esim. Cosmoja.

beach_essentials2

Aurinkorasvat on yksi tärkein juttu mitä mulla on aina mukana rannalle mennessä, sillä haluan parhaani mukaan välttyä palamiselta ja sitä kautta ihosyöpäriskiltä. Aurinkorasvoista ja rusketuksesta löytyy aikasempaa juttua täältä. Eli jos kiinnostaa, niin käy ihmeessä kurkkaamassa. Kasvojen ja huulien suojaamista ei kannata unohtaa, sillä ne palaa helposti! Rannalla mukana on tietysti myös pyyhe sekä aurinkolasit. Tykkään ottaa mukaan pienen kasvorasvan, jolla rasvaan kasvot vedessä oleilun jälkee. (Tää unohtui nyt kokonaan kuvista, hups)

beach_essentials3

Kanna mukana joka paikkaan vesipulloa (mahdollisimman isoa sellaista), sillä ihon suojaamisen lisäksi haluan pitää huolta nesteytyksestä ja näin välttyä heikotukselta yms. Lompakkokin löytyy jostain rantakassin pohjalta, jos vaikka pieni nälkä yllättää tai jäätelöhimo iskee!

Mitä teillä on ehdottomasti mukana aina rannalla?

- Viivi 

8 comments :

 1. Tosi ihanat nuo biksut! <3 Täällä on taivas ihan pilvessä, joten ainakaan tänään ei rannalle ole asiaa. :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, mäki tykkään <3 No harmi, toivottavasti tulis hyviä kelejä sinnekin päin!

   Delete
 2. Mullakin on aina aurinkorasvat mukana. Oon niin monta kertaa palanut, että vihdoin on otettu opiksi :) Oliko toi uusin Cosmo muuten lukemisen arvoinen? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä oon kans muutaman kerran palanu ja sen jälkeen ollu kyl tosi varovainen, että en vaan pala enää. Oon lukenut sen vasta osittain, mutta ainakin mä tykkäsin niistä jutuista, jotka oon kerennyt lukea! :)

   Delete
 3. Mäkin kannan uskollisesti aina jotain lukemista kassissa rannalle! :D Noi on muuten tosi ihanat bikinit, ja ihastuin myös tohon valkoseen tarjottimeen, mikä noissa kuvissa on rekvisiittana! <3 Hyviä huomioita tässä, ite manailen ihan liian usein rannalle päästyäni, että miksen ottanut lompakkoa mukaan, kun tekis niin tajuttoman paljon mieli kipaista hakemaan jäätelöä tai mansikoita lähikaupasta.. :'D

  http://unelmannuppuja.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee, kiitos paljon! <3 Joo mulla kans rupee vähän liiankin usein tekeen mieli jotain pientä syömistä, niin on tullu opittua, että kannattaa ottaa se lompakko mukaan :D

   Delete
 4. Ihania kuvia<3 ja kiva toi bikiniyläosa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Julia <3 Tykkään kans niistä tosi paljon!

   Delete