12 July 2016

LINK YOUR BLOG TO ME

Hello  Näin lomalla kun on aikaa, tykkään lueskella ja löytää uusia kivoja blogeja. Tällä hetkellä tilanne on sellainen, että mun lukulistalla on vain parin blogia ja kaipaisin kovasti uutta luettavaa. Teillä olis nyt siis tilaisuus linkata mulle blogejanne ja tottakai myös omia suosikkejakin saa vinkata. Tykkään erityisesti lukea lifestyle-, muoti-, kauneus-, treeni-, ruoka- sekä matkustus-aiheisia blogeja, mutta kaikki muukin on tervetullut. Käyn kaikki tulleet blogit läpi ja voisin tehdä postauksen, johon listaan muutaman suosikkini. Eli nyt vaan blogien linkkejä tulemaan pienen kuvauksen kera tai ilman. Aikaa on tämän viikon sunnuntaihin (17.7.) asti. Kiitos jo etukäteen! 

link_your_blog
- Viivi 

30 comments :

 1. http://olderthanyesterday.blogspot.fi/

  Pian parikymppisen lifestyle- ja matkustelupainotteinen blogi :)

  ReplyDelete
 2. http://paarynaelain.blogspot.fi/

  Eläinblogi arjesta haisunäädän, kahden fretin, akvaarion ja poikaystävän herppilauman kanssa. Kotona touhuilun ohella näätien kanssa harrastetaan näyttelyitä ja pidetään esittelypäiviä eläinkaupoissa - ja on pojan kanssa tullut eksyttyä myös muutamiin lehtiin ja Ylen studioille.

  ReplyDelete
 3. Pikku bloginurkkaukseni With Little Feet (rakkaiden pikkujalkojeni mukaan nimettynä) löytyy osoitteesta www.withlittlefeet.com. Epätasaisen tasaisen väliajoin sinne ilmestyy päivitettyä sisältöä, erityisesti liittyen matkusteluun, rauhalliseen elämänmenoon ja valokuvaukseen. Ulkonäköpäivityksiäkin on tiedossa. :)

  Tervetuloa siis tutustumaan ja ihmettelemään! Mieluusti kuulen myös millaisia mietteitä nurkkaukseni herättelee. :)

  ReplyDelete
 4. http://beawbe.blogspot.com
  Yksi treeni/hyvinvointibloggaaja täällä ilmoittautuu ;-)

  ReplyDelete
 5. http://diconomise.blogspot.fi/ :-)

  ReplyDelete
 6. http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  Olen Anne, 21-vuotias Helsinkiläinen. Blogistani löytyy punaisia huulia, lämmintä sisustusta, hyvinvoinnin maailmaa, klassista tyyliä ja silloin tällöin käydään reissussakin. Kirjoitan myös niistä arjen pienistä suurista iloista ja hetkistä.

  ReplyDelete
 7. http://unelmannuppuja.blogspot.fi

  Unelmannuppuja on 21-vuotiaan jyväskyläläistyneen neitosen katsaus maailman menoon ja rauhalliseen arkeen. Blogissa pohditaan parisuhdeasioita, podetaan kaukokaipuuta, jaetaan vinkkejä milloin mistäkin, valokuvataan, unelmoidaan suurista ja pienistä, tehdään käsillä, kokkaillaan ja nautitaan kaikesta luovasta ja esteettisestä. Tervetuloa kurkkaamaan! :)

  ReplyDelete
 8. http://anenblogi.blogspot.fi/

  Positiivista höpötystä ja kaunista kimallusta :)

  ReplyDelete
 9. http://tiiajennyy.blogspot.fi

  19-vuotiaan tytön monipuolinen lifestyleblogi :)

  ReplyDelete
 10. www.mirellajau.blogspot.fi

  Lifestyle, kauneus ja muoti blogia kirjottelee parin viikon päästä 18 vuotta täyttävä elämänjanoinen tanssija!:)

  ReplyDelete
 11. jasmintuomi.blogspot.fi
  Paljon asukuvia, kuulumisia, ostosten esittelyä ja paljon muuta + reseptejä alkaa tulemaan pian enemmän! :)

  ReplyDelete
 12. www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

  Takana vuoden verran videopainotteista media-alaa Oulussa, vuoden mittainen valokuvaus-kurssi Kuusamossa ja tällä hetkellä suoritan kuvallisen ilmaisun tutkintoa Torniossa. Blogi on kuvapainotteinen eli tekstiä harvemmin mutta joskus. :-)

  ReplyDelete
 13. http://roosahiltunen.com | Kirjoittelen vähän kaikesta mikä itseäni kiinnostaa! Tulevaisuuden tavoite on kuitenkin postailla enemmän myös muodista. Toivottavasti tykkäät! xx

  ReplyDelete
 14. fashionsituation.blogspot.com :)

  22-v naisen muoti ja lifestyle painotteinen blogi

  ReplyDelete
 15. http://sangynalla.blogspot.fi
  parhaiten varmaankin äitiys-perhe-lifestyle-blogi :) kotiäiti, opiskelijaisi 2v tyttö ja vauvaa odotetaan syntyväksi nyt minä hetkenä hyvänsä :)

  ReplyDelete
 16. 16- vuotiaan helsinkiläisen lifestyle-blogi! :)
  Mittliv00.blogspot.fi

  ReplyDelete
 17. Oon 16-vuotias lukiolainen Oulun läheltä ja rakastan matkustelua, kuvailua sekä muoti -ja kauneusjuttuja, mistä suurin osa postauksista koostuukin!

  http://aliisa-m.blogspot.fi/?m=1

  ReplyDelete
 18. http://katri-itsjustmylife.blogspot.fi/

  Monipuolinen lifestyleblogi, jossa mm. matkustamista, reseptejä, diy-projekteja ja välillä syvällisempää pohdintaakin. Elokuussa edessä muutto ja lomamatka Santorinille! :)

  ReplyDelete
 19. http://browneyessecret.blogspot.fi

  20-vuotiaan lifestyle blogi, jossa keskitytään pienistä asioista nauttimiseen ja joskus kurkistetaan pintaa syvemmälle. Myös kosmetiikka & tuotearvostelut kulkevat vahvasti mukana! :)

  ReplyDelete
 20. http://healthisamatterofchoice.blogspot.fi/

  Hyvinvointiblogi, jota kirjoittelee personal trainer, liikuntaneuvoja ja voimanostaja! Blogista löytyy mm. terveellisiä reseptejä ja ruokavinkkejä, treenipostauksia sekä ajatuksia terveydestä ja hyvinvoinnista. :) Tervetuloa!

  ReplyDelete
 21. http://tarumariaaa.wordress.com
  17-vuotiaan lukiolaisen valokuvablogi!

  ReplyDelete
 22. http://papsuu.blogspot.com
  02 syntyneen tytön blogi. Blogistani löytyy kaiken tyylisiä postauksia, eniten kuitenkin lifestyle:lia. Toivottavasti pidät:)!

  ReplyDelete
 23. http://more-than-we.blogspot.fi/

  Heidi // 18 // Jyväskylä // valokuvapainoitteista lifestyleä!

  ReplyDelete
 24. www.americana.fi

  Blogi siitä, että mitä tapahtui kun Turku vaihtui Hawaiin aurinkorantoihin ja yksinelo avioliittoon ja kaksioon. Tiedossa on enemmän tai vähemmän sekalainen kokoelma ajatuksia elämästä ja olemisesta vailla sen suurempaa missiota. Lifestyle- ja matkustushengessä mennään :)

  ReplyDelete
 25. www.juliamatleena.blogspot.com
  Kirjoitan arjestani johon liittyy muoti ja matkustelu :)

  ReplyDelete
 26. ♥ http://jeannays.blogspot.fi/

  ♥ 20-vuotiaan mimmin lifestyle- ja muotiblogi, joka keskittyy kaikkeen naiselliseen.

  ReplyDelete
 27. http://sonjatuuliak.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 28. http://j-doitforyourself.blogspot.fi/

  Hyvinvointi ja muotipainotteinen blogi! Jaan blogissani mm. terveellisempiä reseptejä, asukuvia sekä juttuja miun tyylistä, syvällisempiä ajatuksia sekä onnen palasia ja ihan arkisiakin juttuja! :-)

  ReplyDelete
 29. 16 / lifestyle / kauneus ja muoti

  https://prepula.blogspot.fi/?m=1

  ReplyDelete
 30. http://cliviaa.blogspot.fi/

  Ajan kuluessa lifestyle painotteiseksi muovautuneeseen blogiin eksyy tavallisen arjen lisäksi myös syvällisempää pohdintaa, asukuvia, höpötyksiä eläinkokeettomasta kosmetiikasta sekä sisustuksesta. Unohtamatta tietenkään niitä vaaleanpunaisia unelmia :)

  ReplyDelete