29 July 2016

18 X JATKA LAUSETTA

En ymmärrä... Miksi puhelimesta loppuu akku aina kriittisellä hetkellä.

Seuraavaksi ajattelin... Luultavasti ruveta nukkumaan. 

Viime aikoina... Olen tutustun Maltalaiseen kulttuuriin ja maisemiin sekä tutustunut uusiin mahtaviin ihmisiin. Ja tietysti nauttinut tästä lämmöstä!

En osaa päättää... ikinä kaupassa mitä hedelmiä haluan puhumattakaan päätöksestä vihreiden ja punaisten viinirypäleiden välillä.

IMG_7275

Muistan ikuisesti... sen kouluaamun, kun josku 12-vuotiaana hyppäsin raivoissani meidän puisista rappusista läpi. Silloin ei ollut hauskaa, mutta nyt väkisin alkaa naurattamaan :D

Päivän paras juttu... Väsymyksestä johtunut jäätävä nauru hepuli kesken oppitunnin sekä bussimatkoilla.

Noloa myöntää, mutta... en osaa yhdyssanoja kunnolla ja melkein jokaista postausta kirjoittaessa joudun kysymään apua äidiltä tai googlaamaan sanoja. Tää ärsyttää suunnattomasti mua itseänikin. 

Viikko sitten... Aloitin päiväni klo 3.30 Helsinki-Vantaan lentokentältä, josta pitkän matkustuspäivän jälkeen pääsimme perille tänne Maltalle.

Kaikista pahinta on... kun saa migreenin tai järkyttävän päänsäryn kesken (koulu)päivää.

IMG_7284

Salainen taitoni on... Kun olen nukahtanut ja nukun sikeästi, en herää helposti isompaankaan meteliin. Miksen keksinyt tähän mitään parempaa?

Jos saisin yhden toiveen, se olisi... lentolippu, jolla pääsisin matkustamaan ympäri maailmaa ja näkemään toinen toistaan upeampia paikkoja. 

Minulla on pakkomielle... tukia hiusteni latvoja jatkuvasti ja etsiä niistä kaksihaarasia tai muuten huonokuntosia hiuksia.

Söin tänään... Ei nyt kyllä tuu mieleen mutta iltapalaks vedin banaania sekä maapähkinävoita suoraan purkista. Pakko myöntää, että suomalaista ruokaa on ikävä!

IMG_7267Ärsyttävintä on... kun kaikki kivat menot osuu päällekkäisille viikonlopuille.

Tekisi mieli... Ruisleipää, avokadoa, maustamatonta jogurttia, marjoija jne.

Minusta on söpöä... kun ekalle luokalle menevä serkkuni lähettää mulle viestejä WhatsAppissa. Nousee heti hymy huulille. 

Hävetti... kun mulla kesti jonkin aikaa antaa parille ystävälleni synttärilahjat. Lahjat oli hankittu ajoissa ja näin tyttöjä useempaan otteeseen, mutta en vaan millään muistanut ikinä ottaa lahjoja mukaan.

Olenko ainoa, jonka mielestä... avokado ei ole hedelmä?

Mitäs tykkäsite? Löytyykö teidänkin blogeista samanlaisia postauksia?


- Viivi 

4 comments :

 1. Nää on kyllä tälläisiä ihania pieniä tietopaketteja erilaisista asiosta nämä postaukset. Ihania kuvia myös<3

  http://inka-allornothing.blogspot.fi


  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee kiitos paljon Inka<3 Mahtavaa, jos tykkäsit lukea. Munkin mielestä tän tyyppiset postaukset on kivaa luettavaa!

   Delete
 2. Kaikista pahinta on kyllä oikeesti saada migreeni tai päänsärky kesken koulu- tai työpäivän! :D Se on ihan hirveetä.. Ps. Ihanat kuvat tässä postauksessa! :)

  ♥ http://jeannays.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mm, silloin on kyllä pelkkää tuskaa sinnitellä loppu päivä! Kiitoksia <3

   Delete