05 August 2016

FAV SUMMER COSMETIC

Hey Aurinkoiset terveiset Maltalta! Auringon lisäksi lämpöä, upeita maisemia, ihania ihmisiä sekä runsaasti tekemistä riittää. Tajusin ennen tänne lähtöä etten ole tehnyt tänne blogiin pitkään aikaan kuukauden suosikit-postauksen, joten sain idean yhdistää useamman kuudauden samaan julkasuun ja jakaa mun suosikit koko kesän ajalta. Hope you enjoy!

fav_cosmetics3

Tässä on ehkäpä maailman täydellisin kesätuoksu. VS:n PINK-Totaly flirt bodymist on aiva käsittämättömän ihanan tuoksuinen ja juuri sopiva kesään sen keveyden takia. Kynnnet tykkään lakata hempeän vaaleilla väreillä ja mun ehdoton suosikkimerkki on Essie.

fav_cosmetics2

Auringon porottaessa taivaalta on tärkeä muistaa suojata iho. (postaus aiheesta löytyy täältä) Mun suosikkiaurinkorasvoiksi on noussut Australian Goldin suojat. Hiusten suojaamistakaan ei kannata unohtaa. Mä käytän Schwarzkopfin hiuksille tarkoitettua after sun-suihketta, joka suojaa hiuksia auringolta.

fav_cosmetics

Tähän aikaan vuodesta tykkään pitää mun meikin mahdollisimman kevyenä ja yksinkertaisena. Siksi luottotuotteina mun meikkipussista löytyy L'oréalin mineraalimeikkipuuteri, IsaDoran kulmapaletti sekä Lumenen kulmageeli. Näillä pärjää hyvin ja saa meikin tehtyä nopeesti.

fav.cosmetics

Yleensä mä turvaudun vaan huulirasvaan ja neutraaleihin huuliin, mutta kesäisin testailen usein kirkkaampia värejä huulilla. Tänä kesänä käytössä on ollut We Care Iconin kosteuttava huulipuna sekä Essencen punainen Be happy-sävyinen huulipuna. Toimii!

Millasia kesän kosmetiikkasuosikkeja teillä on?

- Viivi 

2 comments :

 1. Kaikki tuotteet kuulostaa kivoille!<3 Laitan näistä kyllä pari testiin :)

  http://jeannays.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon kivasta kommentista! Kiva kuulla, jos löyty uusia testattavia tuotteita <3

   Delete