18 August 2016

NEW FRIENDS & ADVENTURES, BEAUTIFUL OCEAN...

Moikka Nyt pääsen kirjoittamaan teille ekaa kunnon Malta postausta ja jakamaan mun kokemuksia kolmen viikon kielimatkasta Sliemassa EF:n kautta. Ekassa postauksessa ajattelin listata muutamia asioita, joita mulla tulee erityisen ikävä Maltalta. Kolmeen viikkoon mahtui vaikka mitä ja kaikkea niitä en voi yhteen postaukseen laittaa, joten valitisin muutamaman tietyn suosikkiasian matkalta.

Aurinko & lämpö
Aurinko paistoi ja lämpöä oli mittarissa n. 30°C lähes koko ajan. Pilviäkään ei juuri näkynyt. Kylmä ei siis päässyt tulemaan ja väriäkin tarttui pintaan ihan mukavasti. Olisin halunnut ottaa auringon ja lämmön mukaan Suomeen loppu vuoden pimeyteen, mutta onneksi kuvia katselemalla pääsee edes jotenkin fiilikseen.

Liiderit 
Näitä ihania ihmisiä, jotka piti meistä hyvän huolen kolmen viikon ajan, tulee todella kova ikävä. Meidän suomalainen,- norjalainen-, paikallinen- sekä aktiviteettiliiderit olivat kaikki aivan ihania persoonia ja teki matkasta astetta ikimuistoisemman.

IMG_8467

Koulu
Oi kyllä, kouluakin tulee varmasti ikävä. Oppitunnin oli niin erilaisia kuin Suomessa, opettajat ihan mahtavia ja tauoilla koulun aulassa soi musiikki. Tunneilla pääsi ihan oikeasti kehittämään omaa osaamistaan ja sai lisää rohkeutta englannin puhumiseen. Myös yksi mun lapsuuden unelmista toteutu, kun "valmistuttiin" ja päästiin heittämään meidän hatut yhdessä ilmaan.

Discot ja muut partyt
EF discoja on pari viikossa ja sen lisäksi meillä oli Boat, Beach & Mega partyt. Näitä siis riitti ja saatiin tanssia jalkamme kipeiks useempaan kertaan. Partyjen hyvää musaa ja mahtavaa fiilistä tulee väistämättä ikävä.

IMG_8519

Meri 
Mä yksinkertaisesti rakastan turkoosia/sinistä merta. Voisin viettää useita tunteja vaan katsellen merimaisemaa. Myös siellä uiminen ja sinne hyppiminen huippua niin päivällä kuin pimeäänkin aikaan. Miksei Suomessa oo turkooseja meriä?

Comino, Blue Lagoon
Blue Lagoon oli aivan käsittämättömän upea paikka, jossa riitti lämpö ja tuota yllä mainittua turkoosia merta. En oo nähnyt missään niin kirkasta vettä kuin tuolla. Aika kului kuin siivillä uidessa, kuvatessa, aurinkoa ottaessa, maukkaasta hedelmäsalaatista nauttien ja kaverien kanssa nauraen. Jos vaan pyöritte Maltalla, suosittelen erittäin lämpimästi tsekkaamaan Cominon!

IMG_8590

Beach club
Vielä vähän lisää auringonottoa, merta, kavereita, musaa, ihana italialainen DJ, korttipelejä, naurua, kikatusta etc.

Uudet ystävät
Matkan aikana kerkesi tutustumaan uusiin ihaniin ihmisiin ja sainkin paljon kavereita sekä suomesta että muista maista. Kolmessa viikossa osa ihmisistä muodostuikin erittäin läheisiksi ja Suomeen lähdön koittaessa tuli ihan vaan pieni itku. Onneksi ulkomaalaisiinkin on helppo pitää yhteyttä somen kautta ja Norjan reissustakin kerettiin jo puhua tyttöjen kanssa. 

IMG_8309
Mitäs tykkäsitte postauksesta? Onko jollain muullakin kokemuksia kielimatkasta tai Maltasta?

- Viivi 

6 comments :

 1. Oi miten ihanat kuvat tässä postauksessa!<3

  http://jeannays.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 2. Ei ole kokemuksia, mut pakko oli tulla kommentoimaan et toi ananaskuva hipoo täydellisyyttä! Muutenkin aivan superinspaavat kuvat oot ottanu ja laittanu tähän <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi wau, kiitos paljon ihana kommentista! Oli kyllä toi hedelmäsalaatti noissa maisemissa syötynä aika lähellä täydellisyyttä ihan oikeestikkin <3

   Delete
 3. Vau miten upeita kuvia! :) Noita maisemia tuleekin varmasti ikävä... :D

  https://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti paljon Emilia! Kyllähän niitä on kerennyt jo tulla ja tulee varmaankin jatkossakin, mutta onneksi muistot sekä kokemukset säilyy <3

   Delete