01 June 2016

SUMMER OUTFIT IDEAS

Mooi Alkuviikosta palasin takaisin Suomeen Ranskasta. Täytyy myöntää, että reissu ylitti kaikki odotukseni ja oli erityisen onnistunut. Jaan mielelläni myöhemmin kuvia sekä kokemuksia, jos kiinnostusta sitä kohtaan löytyy. Nizzassa oli lämmin, mutta niin on myös täällä Suomessakin. Siksipä uppouduin jällen kerran reiluksi aikaa Espritin sivuille selailemaan kesäisiä vaatteita ja hakemaan inspiraatiota pukeutumiseen. Samalla kokosin pari asukokonaisuutta kuviksi asti, joista toivottavasti myös te saatte jonkinlaista inspiraatiota tulevan kesän pukeutumiseen!


cityoutfit

NO. 1 // Casual city style


Ensimmäinen asu sopii hyvin esim. vaikkapa kaupunkikierrokselle hieman viileämpänäkin päivänä. Valkoinen paita sekä farkut saavat asuun lisää mielenkiintoa vaaleansinisen neuletakin, kauniin kellon sekä aurinkolaisen avulla. Päälle vielä pari suihkausta kesäistä hajuvettä niin olet valmis lähtemään ulos.

beachoutfit

NO 2. // To the beach 


Tässä asu aurinkoisille rantapäiville. Tämäkin yksinkertainen, mutta silti kaunis. Harmaan sävyinen maksimekko on rento ja kätevä vaate rannalle. Punaiset bikinit ovat ihanan pirteät ja mun silmää ainakin miellyttää niiden malli. Illalla ilman viiletessä voi mekon päälle pukea farkkutakin lämmittämään.


partyoutfit

NO. 3 // Summer party

Kolmantena on asuidea kesän juhliin. Tämä asu on ehdottomasti mun suosikki ja voisinki kuvitella pukeutuvani tällä tavalla joihinkin juhliin. Sivuja selatessani törmäsin tähän aivan upeaan jerseyhaalariin, joka kiinnitti välittömästi mun huomion. Aloin heti luomaan asua sen ympärille. Päädyin valitsemaan vain yksinkertaisia asusteita ettei asusta tulisi liian sekava. Ja onhan haalari jo itsessään todella näyttävä. Haalarin kultaisten yksityiskohtien kaveriksi valitsin kultaisen rannekorun. Kun asuun yhdistetään vielä pieni valkoinen laukku, mustat korkokengät sekä punaiset huulet ja kynnet, täydellinen asu kesän juhlia varten on valmis! 

Mikä näistä asukokonaisuuksista oli teidän suosikkinne? Mikäli Espritin tuotteet kiinnostaa enemmän, linkkiä (klick) painamalla pääset tutustumaan heidän verkkokauppaansa!

- Viivi 

10 comments :

  1. Kivoja kollaaseja! :) Mä oon itse asiassa menossa Nizzaan elokussa, niin olisi kiva nähdä sun matkakuvia!

    ❀ Cinderella Days ❀

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jee kiitos! Hyvää matkaa sulle :)

      Delete
  2. Oi miten kiva postaus! ❤

    ReplyDelete
  3. Ihania aukokonaisuuksia, mä tykkään erityisesti tosta kaupunki-lookista :) Mutta voisin kyllä kaikki näistä vetästä päälleni <3

    Life as I know it - Milla

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sepä kiva kuulla! Kiitos ihanasta kommentistasi ♥

      Delete
  4. Upeita asukokonaisuuksia, jokainen niistä miellyttää mun silmää! Mun lemppari on kuitenkin eka asu. :-)

    http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon Emilia! Mäkin tykkään ekasta tosi paljon :)

      Delete
  5. Tuo viimeinen asukokonaisuus on aivan ihana :))

    ReplyDelete