12 June 2016

HOW I STAY MOTIVATED?

Heippa Tänään ollaan postauksen kanssa sporttisissa merkeissä. Niin kuin otsikosta voi jo päätellä, kyseessä on listaus muutamasta asiasta, jotka pitävät innostuneena sekä motivoituneena treenaamisen suhteen. Jos siis motivaatio on hukassa, tässä voisi olla muutama vinkki siihen, miten/miksi voisi jättää sen karkkipussi ja Netflixin (toki nekin on välillä sallittuja!) sivuun ja lähteä treenaamaan.

workout3

SOME 
Kyllä näin on. Sosiaalinen media on täynnä inspiroivia Instagram-tilejä, treenivideoita, motivoivia kuvia sekä quoteja, jotka tsempaavat. Mun suosikki motivoivia somekäyttäjiä on mm. Sendi Skopljak, Cassey Ho, Linn Löwes sekä Eveliina Tistelgren.

TAVOITTEET
Tavoitteet on se juttu, jotka ruokkii treenaamaan. Ilman niitä tulee fiilis, että junnaa vain paikallaan. Siksipä on niin tärkeää asettaa itselleen tavoitteita. Ne voivat olla pieni tai hieman suurempiakin, mutta heti ensimmäiseksi tavoitteeksi ei kannata asettaa esim. maratonin juoksemista, vaan on hyvä asettaa pienempiä välitavoitteita. Mulla tällä hetkellä tavoitteena leuanvedon kehittäminen sekä käsilläseisonnan hiominen.

workout

KEHITYS / TULOKSET
Kehityksen huomaaminen ruokkii ja antaa lisätehoa. Treeni-into kasvaa, kun huomaa jotain tapahtuneen sekä miettii mistä ja millainen matka on tähän pisteeseen tultu. Se antaa motivaatiota ja energiaa painamaan treeneissä entistä kovempaa tavoitteiden saavuttamiseksi.

AFTER WORKOUT-FIILIS 
Treenin jälkeinen fiilis on yksi mun suosikki jutuissa koko urheilussa. Kun hikipisarat valuu ohimoilla ja lihaksia polttelee, tietää treenanneensa. Varsinkin onnistuneen treenin jälkeen mieli on levollinen ja hyvä. Treenaminen pitää mut iloisena, energisenä, kunnianhimoisena, terveenä... Siinä siis muutama syy siihen miksi mä urheilen ja pyrin liikkumaan mahdollisimman paljon!

workout2Mitkä asiat teitä tsemppaa ja antaa motivaatiota?

Oikein energistä viikonvaihdetta kaikille!
- Viivi 

4 comments :

 1. Itsellä samat asiat motivoi <3
  Kiva postaus!

  ReplyDelete
 2. Voi kun pääsis itekin takaisin liikunnan pariin pian... Kiva postaus! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Noh pistetään peukut pystyyn ja toivotaan parasta♥ Kiitti Hanna!

   Delete