07 June 2016

GREETINGS FROM FRANCE!

Heippa Edellisessä postauksessa tulikin mainittua meidän reissusta Nizzaan ja Monacoon ranskanryhmän kanssa sekä luvattua postauksen tekoa kyseisestä matkasta. Vietettiin siis kolme päivää aurinkoisessa Nizzassa ja yksi päivä upeassa Monacossa. Tuohon aikaan mahtui paljon, esim. formuloiden katselua, tietysti shoppailua, meressä uintia, upeiden maisemien ihastelua sekä hillitöntä naurua. Majoituttiin ranskalaisissa perheissä, ja vaikka yhteistä kieltä ei meinannut löytyöä, siitäkin selvitiin muutamia uusia kokemuksia rikkaimpana. Tämän pienen kuvapläjäyksen myötä suosittelen Nizzaa lämpimästi lomakohteeksi. Ystävällisiä ihmisiä, kauniita maisemia, rentoa meininkiä, hyvät ostosmahdollisuudet, meri sekä paljon kaikkea muutakin! 

IMG_4856
IMG_4895
DSC_0377
IMG_5374
FRANCE
IMG_5272
IMG_5183
DSC_0259
IMG_5177
IMG_5018
IMG_5138
IMG_5106
IMG_4906
IMG_4942
IMG_5392

Löytyykö muitakin Nizzassa vierrailleita tai onko se kenties tähtäimessä tulevaisuudessa?


- Viivi 

10 comments :

 1. Oi ihania kuvia!*_*
  T. Ranska-kuumeen omaava!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha kiitosta, toivottavasti säkin pääset sinne jossain vaiheessa! :D

   Delete
 2. Voi vitsi, mä oon ollut Nizzassa kaksi kertaa, kuten myös Monacossa ja tuli kamala kaipuu näiden kuvien myötä! ♥ Nizza on tosissaan aivan ihana lomakohde, suhthalpa ja lähellä Suomea. Kyllä mä sinne mielelläni vielä kolmannen kerran palaisin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oih, mahtavaa kuulla! Mäkin tykästyin tosi paljon sekä Nizzaa että Monacoon. Meininki oli niin ihanaa ♥

   Delete
 3. Wau upeita kuvia! Oon käynyt Nizzassa muutama vuos sitten ja oon siun kanssa täysin samaa mieltä, se on kyllä ihan mahtava paikka :-)

  http://j-doitforyourself.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 4. Ihania kuvia ja hyvää matkaa :-)

  ReplyDelete