06 September 2015

VIA IPHONE

Heippa  Tällä kertaa ollaan puhelinkuvien parissa. Toivottavasti tykkäätte!
PicMonkey Collageee
 1. Muistakaa tämä aamuina, joina tuntuu hankalalta nousta ylös sängystä.  2. Aurinkoinen, mutta hyytävän tuulinen hetki laiturilla ikuistettuna. 3. Tää kuva on ekalta koulupäivältä. Nää on näitä päiviä, kun ei oikeen tiiä väsyttääkö vai ei.  4. Edellisessä postauksessa fiilistelinkin jo tätä asiaa.. Nimittäin syksyn tuloa. Ihana huomata luonnossa ja keleissä merkkejä syksystä.
PicMonkeyy Collage
 1. Banaaneja Helsingin Tuomikirkon edessä viime sunnuntaina. Otettiin muutamat mukaan evääksi ja tietysti piti tääkin hetki ikuistaa. Tietääkö joku mistä olivat peräisin?  2. Keikkafiilistelyä ja kukkamerta One Directionin keikalta.  3. Vihdoin mäkin maistoin tätä watermelon-mehujäätä. Maku oli erilainen millaiseksi olin sen kuvitellut, mutta kokelemisen arvoinen kuitenkin.  4. Käytiin loman lopussa parin kaverin kanssa katomassa Paper Towns. Vaikka leffa hyvä olikin, tuotti se mulle pienen pettymyksen Tähtiin Kirjoitetun Virheen jälkeen.
PicMonkey Collageh
 1. Kahvia, kahvia, kahvia  2. Ihana DW:n kello saapui postissa(Älkää ihmetelkö käteni punaisuutta. Se johtuu snapchatissä lisäämästäni filteristä)  3. Herkkuhetki hotellihuoneella  4. Autoselfie matkalla Turkuun
PicMonkey Collagee
1-3. Throwback Barcelonaan. Lentämistä, aurinkoa & aamukahveja rantakahvilassa!  4. Kesäloman viimeistä iltaa viettämässä kavereiden kanssa musiikkia kuunnellen, lentistä pelaille, uiden, sekä vaahtokarkkien paistamista nuotiolla (sitten kun saatiin se nuotio syttymään:D) Hauskaa oli !
PicMonkey Collagew
 1. Yks hyvä quote monien muiden joukosta mun kuvagalleriasta.  2-3. Eilinen päivä meni koulujenvälisissä yleisurheilukisoissa. Pituushypyssä ylsin pronssille, mikä tuli yllätyksenä.  4. Mikä onkaan parempi tapa aloittaa maanantain koulupäivä, kuin kävellä kouluun höyryävä takeaway-kahvimuki kädessä!

Mitä mieltä ootte tälläisistä postauksista? Yes or no? 

-Viivi 

6 comments :

 1. Ihania kuvia, tykkään näist tämmösistä puhelinkuvakollaaseista ^_^ <3

  http://ganbattedesuka.blogspot.fi

  ReplyDelete
 2. Haastoin sut mun blogissa All about my hair-tagiin, joten käyppä kurkkaamassa! ;-)

  http://soffen-blogi.blogspot.fi/2015/09/all-about-my-hair.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos haastesta! Toteuttelen sen lähiaikoina :)

   Delete
 3. Ooi sullakin löyty täältä ihana blogi!! :) Pakko jäädä lukijaksi!
  http://janinaheikkinen.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos, tervetuloa lueskelemaan! :)

   Delete