18 September 2015

MY NIGHT ROUTINES

Heippa ♥ Viikonloppu edessä ja saa nukkua pitkään! Kävin tänään aikaisemmin illalla vetämässä salilla kunnon jalkatreenin niin, että jaloissa tuntuu. Nyt suihkun ja iltapalan jälkeen on ihana tulla kirjoittamaan postausta, joka mun on pitänyt tehdä jo pitkään. Huhtikuussa tein postauksen mun aamurutineeista ja halusin myös tehdän samanlaisen postauksen iltarutiineista. Nyt siis on sen vuoro!

IMG_0261
VAATTEIDEN VAIHTO
Kotona olessa käytän mahdollisimman rentoja ja mukavia vaatteita. Oloasu päällä ja hiukset kiinni nutturalla on ihana olla koulupäivän jälkeen. Yleensä tässä samalla vaatteita vaihtaessani laitan Spotifystä soimaan fiilikseen sopivaa musiikkia.

IMG_3362
ILTAPALA
Mukavat vaattet päällä suuntaan keittiöön laittamaan itselleni iltapalaa. Usein iltaisin tykkään syödä maustamatonta jogurttia marjojen, hedelmien, pähkinöiden tms. kanssa. Tällä kertaa jogurtin sekaan pääty jäisiä mustikoita ja auringonkukansiemeniä.

IMG_0222
IMG_0231
SUIHKU & KASVOJENPESU
Seuraavaksi vuorossa lämmin suihku. Hiukset pesen suihkussa joka toinen tai kolmas kerta. Naaman pesen vielä suihkun jälkeen erikseen puhdistusaineella, pyyhin kasvot kasvovedellä ja levitän kasvovoiteen.

IMG_0234
TEE & LUKEMINEN
Iltaisin juon kamomilla teetä, joka auttaa mua unen saamisessa. Samalla otan lehden, kirjan tai kalenteri käteen ja lueskelen sitä näin syksyisin kynttilän valossa. Toisinaan lueskelen myös koneella esim. postauksiin tulleita kommentteija ja vastailen niihin.

IMG_0269
NUKKUMAAN
Arkisin pyrin menemään kymmenen ja yhdentoista välillä nukkumaan, jotta saisin riittävästi unta. Joskus tulee kyllä lipsuttua tästä ja sen huomaa seuraavana päivänä. Selaan vielä nopeasti puhelimella kavereilta tulleet viestit, Instagramin ja snapchatin. Sen jälkeen onkin aika painua unten maille, Zzz..

Miten te valmistaudutte iltaisin nukkumaan menoon?

-Viivi 

10 comments :

 1. Olipa tosi hyvä postaus ja ihania kuvia! :)

  ReplyDelete
 2. Ihanasti toteutettu, tykkäsin! <3

  ReplyDelete
 3. Tykkään kovasti sun blogistas ja klikkasin itseni lukijaksi! Ihana blogi♥ :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi ihanaa, kiitos ♥ Toivottavasti viihdyt blogini parissa!

   Delete
 4. Todella hyvin tehty postaus :-)

  ReplyDelete
 5. Nättei kuvii!

  ReplyDelete