13 September 2015

STAY POSITIVE

Heippa ♥ Melkein oon jo untenmailla, mutta pakko oli päästä kirjoittamaan uutta postausta. Blogin puolella tää viikko on ollut aika hiljainen johtuen menoista ja postausmotivaation puuttesta. Nyt sain kirjoittamis innostuksen ja keksin tulla jakamaan muutaman positiivisen asian kuluneelta viikolta! 

1. Onnistuneet urheilusuoritukset
Viikko alkoi ihanalla tanssitunnilla, jossa sain unohdettua murheet ja turhat asiat hetkeksi. Torstaina kävin kunnon juoksulenkillä uusissa upeissa maisemissa. Keuhkot ja aivot sai raikasta ilmaa ja mieli rauhottu. Tulin myös super iloseksi perjantaina koulussa päästessäni 1500m juoksussa tavoiteaikaani. Onnistuminen urheillessa parantaa fiilistä huomattavasti!

IMG_5726
2. Viikonloppu Kotkassa
Serkkujen kanssa keksittiin taas kaikkea kivaa ja naurettiin paljon. Parasta viikonlopussa oli seura, jossa ei tarvi stressata mistään, eikä aika käy pitkäksi.

IMG_5722
3. Aurinkoiset kelit
 Syksyn tullessa nämä aurinkoiset ja valoisat kelit on ollut kiva yllätys. Ihanaa, kun saa vielä hetken nauttia auringosta, 
vaikka kelit onkin jo selvästikin viileämpiä ja syksyisempiä.

IMG_5755
4. Ystävien tsemppi
Tai tarkemmin sanottuna yhden tietyn ystävän, jolle alku viikosta juttelin pienen tauon jälkeen. Pitkän keskustelun yhteydessä sain avauduttua syvemmin tunteista, ja jo pelkästään se helpotti oloa. Ystävältäni saamani tuki sai mut yrittämään päästään irti siitä turhasta stressistä ja muista harmillisista asioista, jotka mun päässä oli pyörinyt vaivaamassa. Tämän jälkeen kuljin paremmilla mielin ja hymyillen. 

Mitä positiivisia asoita teidän viikosta löytyi?

-Viivi 

10 comments :

 1. Tällaset postaukset on kyl kivoja, ihanat kuvat! Saanko kysyy että mikä se sun aika oli 1500 juoksus? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvä jos oli mieluinen postaus ja kuvat, kiitos! 6,56 ja tavotteena oli päästä alle 7 minuuttiin, joten oon tyytyväinen :) Kevääksi aion kyllä vielä parantaa !

   Delete
 2. Aivan ihana postaus! :-)

  ReplyDelete
 3. Tosi kiva postaus, tykkäsin!

  sannielinas.blogspot.fi

  ReplyDelete
 4. Ihania kuvia, mulle tuli jotenkin tosi hyvä fiilis tätä lukiessa:D ystävien antama tuki ja tsemppi on aina yksi tärkeimmistä mitä olla ja voi, siitä huomaa että välittää ja aij että kun on mukava että on ystäviä jotka oikeesti välittää<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ! Mahtavaa, jos sai välitettyä hyvää fiilistä myös sinne. Niin on. Aina sitä ei ehkä osaa arvostaa tarpeeksi, mutta tulee paljon hetkiä jolloin näkee miten paljon se merkitsee <3

   Delete
 5. Hmmm.. Edellisellä viikolla huomasin ensimmäiset ruskan sävyiset lehdet <3 ja juurikin tuo mainitsemasi aurinkoiset kelit!

  ReplyDelete