08 June 2015

DERMOSIL

Heippa kaikille  Sängyssä makoilen ja päätin tulla julkaisemaan postausta tänne. Kohtapuoliin varmaan täytyis ruveta nukkumaan. Huomenna tiedossa Ikea shoppailua ja pakkaamista torstaina alkavalle riparille. Yritin tänään jo aloittaa tavaroiden katsomista, mutta se tuotti liikaa vaikeuksia. Aivot vaan löi tyhjää, ja päätinkin lähteä salille. Noh sainhan mä tuotua jo matkalaukun mun huoneeseen ja heitettyä sinne lakanat, pyyhkeen sekä bikinit.
IMG_5373IMG_5378

Viime viikon loppupuolella Dermosilin tilaukset saapui vihdoin. Tilasin kulmaväripaletin, meikinpohjustusvoiteen & suihkugeelin. Vielä en sen kummemmin oo kerennyt tuotteitta testaamaan, joten laadusta en tiedä. Jokatapauksessa tuotteiden purkit on aivan älyttömän kauniita ja suloisia. Eikö olekin?
IMG_5393 IMG_5408 IMG_5395

Kaipailisin teiltä ehdotkusia seuraavaan postaukseen. Mitä toiveita/ideoita löytyy?


-Viivi 

14 comments :

  1. Mulla on sama kulmapaletti ja tykkään erittäin paljon. Ihanat värit ja täydellinen koostumus, valitettavasti omastani hajosi toinen värinappi... Tuotetta on kyllä paljon jäljellä, harmittaa :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hyvä kuulla, että on toiminut hyvin! Voi harmi:( Toi on kyllä niin ärsyttävää, kun meikki hajoo vaikka sitä olisi jäljellä vielä vaikka kuinka paljon jäljellä..

      Delete
  2. Oi toi kulmapaletti näyttää kivalta!
    Olisi kiva jos tekisit postauksen sinun suosikki kesä asusuista!:)

    http://jessicahogsten.blogspot.fi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niin näyttää, todella kaunis paletti! Kiitos ideasta, voisin toteuttaa sen vähän myöhemmin kesällä, kun ensin kävisin vähän kesävaate ostoksilla :D

      Delete
  3. Tosi nättejä purkkeja, kelpaisi kyllä itellekkin :D Room tour olisi kiva, jos et ole sitä vielä tehnyt.

    http://minunvalokuvia.blogspot.fi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niin on kyllä munkin mielestä! Valitettavasti mun huone ei ole vielä aivan valmis enkä tähän hätään kerennyt tekemään room touria. Toivottavasti jaksat odottaa vielä vähän aikaa :)

      Delete
  4. Ihanan näköisiä tuotteita! <3 Mä oon kokeillu poikaystävän kotona Dermosilin jotain kasvojenpuhdistusainetta ja tykkäsin siitä kyllä kovasti! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heh niinpä<3 Dermosililtä löytyy paljon hyviä tuotteita. Oon esim. pitkään jo käyttänyt Dermosilin jalkarasvaa, joka on ihan huippu! :)

      Delete
  5. Miten tuo meikinpohjustusvoide on toiminut? Itse olen etsinyt sellaista, ja Dermosiliin olen muutenkin ollut tyytyväinen!

    http://singit-wilma.blogspot.fi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vielä en oo ite kerennyt sitä testaamaan, mutta äitini tilasi samanlaisen itelle ja hän on ainaki tykännyt kovasti:)

      Delete
  6. Aivan ihana toi kulmapaletti, ihan täydelliset sävyt! Voisin hankkia itsellenikin :)

    www.chiquine.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suosittelen:) Täällä ainakin sävyt osui kerrankin nappiin!

      Delete
  7. Kerro ihmeessä kokemuksias tuosta kulmapaletista, itellä on hakuses just uus kulmapaletti ja jos tää on hyvä niin voisin itekki harkita tän ostamista! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muutaman kerran jälkeen oon kyllä tyytyväinen hankintaan! Sävyt on juuri oikeat, tuote on laadukas ja paletti on kaunis. Ainoona huonona puolena keksin paletissa mukana tulevan siveltimen, jolla väriä on hankala levittää eikä se meinaa tarttua. Eilen kävin hankkimassa laadukkaamman siveltimen ja nyt toimii moitteettomasti! :)

      Delete