18 June 2015

RIPARI

Heippa ♥ Siinä se viikko meni nopeammin kuin arvasinkaan, ja tänään kotiuduttiin riparilta. Päivä onkin mennyt sujuvasti nukkuen univelkoja takaisin. Leiriin mahtui paljon naurua, tekemistä, tottakai sitä 'jeesustelua', laulua, kavereita, futista, sulkapalloa, erilaisia tunteita, ihmisiin tutustumista, ruokaa.. Aika kului huomaamatta ja leirin loppu tuli yhtäkkiä. Oli mahtavaa saada tutustua taas uudestaan ihmisiin joiden kanssa välit oli hiipunut tai jäätynyt joistakin syistä. Muiden lisäksi opin tuntemaan paremmin myös itseäni ja viikon aikana päässä pyörikin paljon erilaisia ajatuksia. 

Meidän porukka hitsaantui todella nopeasti yhteen ja viikon aikana meistä tulikin eräänlainen 'joukkue', jossa jokaisella oli paikkansa. Parempaa ryhmään en olisi voinut toimia. Jokainen teki tästä viikosta ainutlaatuisen ja ikimuistoisen. Sain riparilta upeita muistoja, jotka kulkee mukana mun elämässä  

IMG_5864
IMG_5967
IMG_5714
IMG_6523
IMG_6292
IMG_6008
IMG_6565

IMG_5997
IMG_6321
IMG_6629


Minkälaisia teidän lukijoiden rippikoulu/-leiri kokemukset on ollut? Vai onko kenties vasta edessä päin?

-Viivi 

14 comments :

 1. Näyttää ainakin kuvien perusteella olleen mukavaa! :) Mun ripari oli aivan hirveä enkä haluais kokea sitä enään koskaan uudestaan :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, no kyllä siellä olikin! :) Voi ei! Harmi, toivottavasti ei sitten jatkossa tuu sellasia tilanteita:)

   Delete
 2. Oi miten kivoja kuvia! :) Itselläni on vielä kokematta ripari mutta hiihtolomalla korjaantukoot asia! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Oikein hyvää leiriä sitten sulle:)

   Delete
 3. Näyttää siltä, että oli tosi hauskaa! :) En tiedä, suosiko ilmat mutta kuvat antaa ainakin tosi kesäisen vaikutelman!

  http://bellaanette.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Parille päivälle osui sateisempi päivä, mutta muutamana päivä oli kyllä oikein lämpimä ja aurinkoinen keli! :)

   Delete
 4. Ihania kuvia! Mulla oli ripari viime kesänä, ja muistelen sitä edellee lämmöllä :-) Ehkä osasyynä se, että seurustelen nyt yhden mun isosen kanssa (niin klisee..) mutta oon kuullut kaikkien riparikokemuksista pääosin pelkkää hyvää, ihanaa että sullakin oli noin kivaa! :-) Ja onnea naimaluvasta, sullahan tais olla tänään rippijuhlat jos laskin oikein? :-)

  http://rosaiidaemilia.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon kommentista! Ooi ihanaa ja onnea teille<3 Eilisen vietin itseasiassa serkkuni rippijuhlissa ja oma konfirmaatio ensi sunnuntaina. Juhlat täytyy pitää vasta heinäänkuun puolella, kun samalle päivälle osui lisää menoa:)

   Delete
 5. Ihania kuvia!:) mun riparista on jo vuosia aikaa, mutta ihan lämmöllä muistelen sitä. Ihan noin hyvää ryhmähenkeä ei syntynyt, mutta hauskaa oli silti! Tänä kesänä oma pikkusisko menee rippikouluun, pitää toivoo että sille sattuis hyvä ripariryhmä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Hyvä kuulla, että sullakin oli hauskaa. Pidetään peukkuja joo pystyssä että tulis toimiva ryhmä. Ryhmähenki kuitenkin vaikuttaa aika paljon ilmapiiriin ja onnistumiseen :)

   Delete
 6. tosi selkeitä ja isoja kuvia:) Teillä näytti olevan hauskaa ja hyvä yhteishenki! Onnea näin ajoissa tulevasta naimaluvasta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo kyllä oli hauskaa ja yhteishenki oli ainutlaatuinen! Kiitos paljon! :)

   Delete
 7. Mun ripari oli kokonaisuudessaan aika karmee, mut jäi sieltä joitain hauskojakin muistoja. Ripatin alkaessa olin käsi paketissa, kun olin telonut ranteeni enkä voinut mennä heti uimaan. En viitsinyt alkaa aitoon rannetta uusiksi. Kelit oli enimmäkseen ihan hienot, mut sain jonkun kunnon flunssan niin et meidän leirin pappi joutui käyttään mua kesken leirin lääkärissä ja sain antibiootteja. Makasin sit puolet leiristä mökissä kuumeisena ja rippijuhlissani tuli oikein edustavia kuvia, kun olin edelleen kuumeessa ja sen kyllä huomaa kuvia katsoessa :-D
  Ehkä leiri olisi ollut hieman hauskempikin jos vakavalta masennukselta olisi jaksanut siitä enemmän nauttia.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi harmi! Aika kurjalta kyllä kuulostaa, mutta tärkeintä kai on että jäi edes jokunen hauska muisto! :)

   Delete