02 May 2018

4+1 ASIAA, JOISTA HAAVEILEN

Heippa   Nyt on vaput juhlittu ja samalla musta tuli aikuinen täysi-ikäinen, kun ikää tuli mittariin 18 vuotta. Tuntuu hassulta miten nopeasti aika menee ja jatkossa hoidan kaikki asiat itse. Tänään aamulla olin jo hoitamassa pankkiasioita, tein juuri abivuoden lukkarit ja huomenna olisi vuorossa inssi. Tässä samalla oli hyvä aika pysähtyä hetkeksi miettimään minkälaisia juttuja haluaisin lähivuosina tavoitella. Kokosin yhteen muutaman haaveen/tavoitteen ja halusin jakaan ne myös tänne blogiin. Lähitulevaisuudessa haluan...

IMG_5153

Pärjätä kirjoituksissa ja opiskella kauppatieteitä yliopistossa 
Niin kuin kaikki meistä on varmaan huomannut, aika kuluu älyttömän nopeasti. Tuntuu, että vasta eilen aloitin lukion ja tänä syksynä mulla onkin jo kirjotukset edessä. Kesällä siis tiedossa paljon lukemista, että saisin toiveeni onnistuneista kirjoituksista sekä myöhemmin yliopistossa opiskelusta toteutettua.

Muuttaa omilleni
Yli tunnin koulumatka on saanut haaveilemaan omasta kämpästä Tampereella ja selailemaan tarjolla olleita vaihtoehtoja. Tälläkin hetkellä muuttohinku on melko suuri, mutta ehkä tääkin haave toteutuu vielä jossain vaiheessa.

Oppia stressaamaan paljon vähemmän 
Oon huomannut, että joka kerta, kun listaan blogiin jonkilaisia tavotteita itselleni (esim täällä), listalta löytyy stressin välttäminen. En tiedä miten saisin tämän toteutettua. Oon ihminen, joka stressaa aivan liian helposti ja paljon. Vaikka kuinka haluaisin ja yrittäisin stressata vähemmän, en oo vieläkään oppinut siihen. Jos teillä on jotain hyviä vinkkejä, pistäkää niitä tulemaan tännepäin!

IMG_5108

Oppia surffaamaan
Tästä mä oon haaveillut jo pitkään. Oon ajatellut, että jos en pääse heti lukion jälkeen opiskelemaan, niin lähtisin jonnekin lämpimään opettelemaan surffausta hetkeksi. Tietysti haluaisin myös matkustaa niin paljon kuin mahdollista.

Puhua ruotsia sujuvammin
Ruotsi on varmasti yksin mun vahvimmista aineista koulussa ja omasta mielestäni ymmärrän ja osaan sitä melko hyvin. Haluaisin kuitenkin oppia puhumaan ruotsia vielä sujuvammin sekä puhua sitä kauniilla riikinruotsalaisella aksentilla. Haluaisin myös viettää paljon enemmän aikaa Ruotsissa!
IMG_5163
Jacket – ICHI /  Shirt – Vila / Pants – Object / Shoes – Nike

Mistä sä unelmoit tällä hetkellä?

- Viivi  

2 comments :

  1. Ihana postaus! Toivottavasti nämä kaikki sun haaveet toteutuu ❤️ Jos muutaman vuoden sisään omia havaveitani mietin, niin listalta löytyy ainakin myös omilleen muutto kokonaan, koulusta valmistuminen sekä koiranpentu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos ihana Vilma <3 Osittain samanlaisia unelmia siis meillä, toivottavasti sunkin unelmat toteutuu!

      Delete