15 April 2018

SATURDAY WITH ME

Heippa  Oon ihan huippu hyvällä päällä ja varmaan aika iso syy siihen on toi keli tuolla pihalla. Koko viikonlopun on paistanut aurinko ja ollut lämmintä. Aika menee niin nopeesti ja kevät on jo älyttömän pitkällä. Tuntuu oudolta, että reilun kuukauden päästä alkaa kesäloma. Ennen sitä kuitenkin katsaus mun eiliseen päivään myday-postauksen muodossa.

9:00 Herään hyvin nukutun yön jälkeen, mutta en nouse vielä sängystä ylös. Vihdoinkin aamu, jolloin saa nukkua ja loikoilla pitkään.

10:00 Aamupalalle. Teen mustikka-mansikka-vadelma-smoothiekulhon, joita syön nykyään lähes joka päivä.

12:00 Rakastan näitä rentoja ja hitaita aamuja. Alan tässä vaiheessa meikkaamaan ja laittamaan itseäni valmiiksi.

13:00 Lähdetään poikaystävän kanssa viettämään lauantaita Tampereelle ja suunnataan ensimmäiseksi Ikeaan.

IMG_4937

14:00 Ensimmäisessä kohteessa.

15:10 Vietettiin Ikeassa yli tunti, mutta mitään ei lähtenyt tällä kertaa mukaan. Seuraavaksi suunnataan kohti keskustaa.

15.30 Jätetään auto parkkiin ja lähdetään kävelemään ihanassa auringonpaisteessa.

16:20 Nälkä alkaa jo hiukan tuntumaan, joten suunnataan koskipuistossa olevaan Puisto-ravintolaan. Otan kanapastaa, joka maistuu ihan älyttömän hyvälle.

17:35 Mahat täynnä päätetään lähteä kiertelemään kaupoilla, mutta samalla tajutaan, että kaikki kaupat on menossa kuudelta kiinni. Onneksi Stockmann on kuitenkin auki yhdeksään asti.

IMG_4897

19:05 Aika vierähtääkin aika nopeasti eri osastoja kierrellen. Kuitenkin mukaan lähtee vain Powerista koneelle uusi suojakotelo. Päätetään mennä hetkeksi istuskelemaan Roberts Coffeeseen ja tilaan vadelmanmakuisen soodan.

19:30 Lähdetään kävelemään autolle ja matkalla pysähdytään ottamaan muutamat kuvat tätä postausta varten sekä kierretään auringoslaskussa Näsinkallion kautta.

20:15 Keli on niin kesäinen, että mun alkaa tekemään mieli jäätelöä. Pysähdytään matkalla Prismassa hakemassa kesän ekat jäätelöt. Sen jälkeen päästään kotimatkalle.

21:00 Kotona ja heti ensimmäiseksi saunaan rentoutumaan. Loppuilta otetaan vain rennosti ja aletaan katsomaan uutta Keisari Aarnio-sarjaa, mutta mä taidan nukahtaa jo ekan puolen tunnin jälkeen. Super kiva päivä takana!

IMG_4908
Millainen lauantai teillä oli?

- Viivi  

5 comments :

 1. Tosi kivoja nää postaukset ja kuinka kauniit kuvat <3! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Sofia, huippua jos tykkäsit <3

   Delete
 2. Tosi kiva ja aito postaus! Tämän tyyppisiä postauksia on aina mukavaa lukea, näistä yleensä tulee aitous läpi.

  https://nouw.com/jasmint

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! Ihana kuulla, että näistä postauksista tykätään ja varsin hyvä juttu, että oon onnistunut välittämään aidon kuvan <33

   Delete
 3. Ehdottomasti lisää näitä my day:tä!

  ReplyDelete