12 April 2018

FROM THE PHONE

Moi ♥ Tulin just hetki sitten treeneistä ja nyt bussissa on hyvin aikaa kirjoitella tämä postaus valmiiksi. Koska puhelinkuva-postaukset on aina ollut hirveän tykättyjä, ajattelin taas jakaa muutaman otoksen mun puhelimen galleriasta. Kollaaseja tuli tällä kertaa vain kaksi siitä syystä, että oon ollut hiukan laiska räpsimään kuvia lähiaikoina, mutta aion ottaa itseäni niskasta kiinni tän asian suhteen. Toivottavasti kuitenkin tykkäätte postauksesta tälläkin kertaa.

phone2


1. Onnea on kone, joka toimii normi vauhdilla eikä pidä jäätävää hurinaa jatkuvasti! 2. Puuroa mustikoilla ja raejuustolla, hedelmää, kananmunaa ja kahvia = mahtava startti päivälle 3. 50-vuotisjuhlilla 4. Auringonpaiste ja perjantai sai tän hymyn mun huulille.

phone3


1. Kukat tuo aina kivaa piristystä sisustukseen. Mun uudeksi suosikiksi ruusujen rinnalle on noussut valkoiset neilikat. 2. Vierumäellä heti aamusta pelaamassa tennistä reippaina 3. Uusin ig kuva ja viime lauantain outfit 4. 


Yay or nay näille postauksille? Löytyykö teiltä jotain postaustoiveita?- Viivi 

1 comment :

  1. Puhelinkuvapostaukset on aina kivoja <3 Varsinkin kun tällaisia postauksia tekee joku noinkin hyvä kuvaaja kuin sä! Ehdottomasti yay!

    http://erelkee.blogspot.fi/

    ReplyDelete