14 May 2017

SUNDAY GREETINGS

Iltoja Istuskelen sohvalla ja jännitän Suomen peliä tässä samalla, kun kirjoittelen tätä uutta postausta. Ajattelin näin sunnuntain sekä tämän viikon päätteeksi tulla hiukan höpöttelemään viime aikojen kuulumisia.

Ajeltiin tänään kotiin Lahdesta, jossa vietettiin viikonloppua sekä äitienpäivää isovanhempien luona. Viikonloppu sujui oikein rennoissa ja mukavissa merkeissä. Jutusteltiin, ulkoiltiin, shoppailtiin, seurattiin Euroviisuja, kahviteltiin ja käytiin syömässä äitienpäivän kunniaksi sekä katottiin MM-kisoja. Näin levänneenä voi taas hyvin mielin lähteä kohti uutta viikoa.

IMG_1869

Koulussa viedään aikalailla jo viimeisiä ja tekemistä riittää. Meillä ei tässä jaksossa ole koeviikkoa, joten kokeita on ripoteltu sinne tänne. Henkilökohtaisesti tykkään enemmän koeviikko systeemistä, sillä se on paljon selkeämpi ja silloin ei tarvi keskittyä muuhun kuin kokeisiin lukemiseen. Nyt on käynnissä niin paljon muutakin. Jäljellä ei kuitenkaan oo enää montaa viikkoa ja sitten onkin jo lukion eka luokka taputeltuna. Ei vitsi miten tää aika menee nopeesti!

IMG_1905

Loma siis lähestyy ja vihdoin alkaa jo tuntumaan siltä. Vaikka vielä tälläkin viikolla taivaalta tuli lunta, nyt kelit alkaa pikku hiljaa lämpenemään ja auringonpaistetta toivottavasti riittää. Oon ihan fiiliksissä näistä lämpimistä keleistä. Kelien lämmetessä ja auringon paistaessa alkaa odottamaan entistä enemmän kesää ja tekee mieli lähteä piknikille yms. Tulin niin iloiseksi tänään, kun pystyi jättämään takin pois asukuvista ilman, että alkoi paleltamaan.

IMG_1911

Haluan muuten vielä erikseen mainita nuo kuvissa näkyvät vaatteet. Aivan ihanat vaaleanpunaiset housut löysin viime viikonloppunna Espoossa ollessani Zarasta. Laukussa roikkuva karvapallo, jonka sain Malta-squadilta lahjaksi, sopii mun mielestä älyttömän hyvin yhteen housujen kanssa. Tuo pallo tuo kivan lisän mun muuten aika yksinkertaisiin asuihin. Asuun kuuluvan paidan löysin eilen kaupoilta, joten uusi on sekin.

Mä tässä katson vielä pelin loppun ja laitan koneen tässä vaiheessa pois. Toivottavasti teillä oli mukava viikon loppu. Tsemppiä kaikille tulevaan viikkoon ja hyvät äitienpäivät vielä multakin. Erityisen hyvää äitienpäivää mun rakkaalle äidille, jota on kiittäminen tämän postauksen kuvista. 

IMG_1962
Shirt - BikBok / Pants - Zara / Shoes - Vans / Purse - Fashion Drug / Watch - Daniel Wellington

Mitä teidän kevääseen kuuluu? Löytyykö teiltä jotain postaustoiveita lähitulevaisuuteen?

- Viivi 

8 comments :

  1. Kouluhommia ja muita pakollisia juttuja tuntuu riittävän vähän kaikilla, myös mulla.
    Ja aivan ihanat housut ♡

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti Jasmin, mäkin tykkään <3 Jep varmasti kaikilla aika kiireinen loppukevät, mutta hei tsemppiä sulle!

      Delete
  2. Ihana asu! Kaikki sopii jotenkin tosi hyvin yhteen :) ja toivottavasti se auringonpaiste on tullut nyt jäädäkseen!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi kiitos Vilma tästä ihanasta kommentista, kiva jos tykkäät asusta <3 Toivotaan näin!

      Delete
  3. Tosi kiva asu! :) Mun kevääseen kuuluu oikeastaan vaan kotona olemista ja silloin tällöin oon sijaisena ala-asteella ja päiväkodissa. Tuntuu ihanalta viettää vähä rennompaa kevättä kirjotuksien ja pääsykokeiden jäljiltä :)

    http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon! Sun kevät kuulosta ihanan rennolta kirjoitusten ja pääsykokeiden jälkeen, joten hyvää ja rentouttavaa keväänjatkoa sinne :D

      Delete
  4. Jotenkin tosi ihanan rento postaus, tätä oli tosi kiva lukea :D ja ihania kuvia on sun äiti saanut otettua <3

    Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi kiitos paljon ihanasta kommentista! Siitä jäi hyvälle mielelle <3

      Delete