21 May 2017

FITLINE FOOD SUPPLEMENTS

Moikka  Kelit ja oikeastaan koko viikonloppu on hioneet aikalailla täydellisyyttä. Oon chillannut ja saanut nukkua paljon sekä tietenkin viettänyt aikaa ulkona. Tänään nautittiin auringosta ja sen lämmöstä piknikin merkeissä parin kaverin kanssa. Toivotaan, että nää kelit jatkuis pidempäänkin!

Tänään luvassa postausta FitLine-ravintolisistä, jotka sain blogin kautta testaukseen. Kyseiset ravintolisät ovat saksalaisen Pm Internationalin valmistamia ja monien urheilioiden sekä ravitsemusterapeuttien suosittelemia. Suomen suurin suoramyyntiyritys Pm Finland on Pm Internationalin sisaryritys ja se on ollut toiminnassa jo yli 20 vuotta. FitLine-ravintolisät on laadukkaita, GMP-standardien mukaisia vitamiinilisiä. Lisäksi ne löytyvät Kölnin listalta eli ovat dopingvapaita.

IMG_2112


Oon hyvinkin iloinen ja innoissani tästä yhteistyössä toteutetusta tuotetestauksesta. Sain siis tuotteita kuukauden ajaksi testiin ja kirjoittelen niistä teille lisää parin viikon kuluttua, kun kokemuksia löytyy hiukan enemmän. Kiinnostuin testauksesta ja lähdin mukaan, sillä hyvinvointi on iso ja tärkeä osa elämäänin, niin kuin varmaan olenkin jo aiemmin täällä maininnut. Liikun paljon, joten ruokavali ja riitävä energia ovat hyvin tärkeitä. FitLinen ravintolisät kuulostivat erittäin houkuttelevilta ja ovat juuri sellaisia mitä oikeastaan ehkä kaipaisin.

IMG_2054


Appelsiinin ja sitruunan makuinen Restorate-ravintolisä on tarkoitettu palautumiseen sekä uneen. Se on tarkoitettu juotavaksi illalla noin puoli tuntia treenin jälkeen. Oon hyvinkin innoissani päästessäni testaamaan tätä, sillä mulla treenien välillä palautuminen saattaa olla aika hidasta ja unenkin kanssa on aina silloin tällöin pieniä hankaluuksia.

IMG_2067


Toinen tuote, jonka sain testaukseen, on PowerCocktail-niminen ravintolisä. Se koostuu Basics- ja Activize-ravintolisistä. Basics vaikuttaa positiivisesti suoliston alueella ja Activize taas vilkastuttaa aineen vaihduntaa sekä antaa lisää energiaa. Jauhe sekoitetaan veteen ja nautitaan tyhjään vatsaan aamulla. Makuna tässä on appelsiini-mustaherukka.

Jos heräsi kiinnostusta tuotteisiin, kannattaa ottaa yhteyttä Anu Toivaseen sähköpostilla. Ostoite on an-u@hotmail.com

Onko jollain teistä kokemusta kyseisistä tuotteista?

- Viivi  

2 comments :

  1. Nämä tuotteet ei ole kyllä entuudestaan tuttuja mulle, mutta hyviltä kuulostaa! :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pienen testailun jälkeen oon kyllä tullut tulokseen, että on hyvät tuotteet kyseessä :)

      Delete