06 April 2016

STOCKHOLM SHOPPING

Moi Tää päivä onkin kulunut sängynpohjalla toipilaana leväten. Eilen illalla mulle nousi lievä kuume, joten jäin tänään kotiin parantumaan. Katellaan, jos huomenna pääsis palaamaan koulun penkille. Kyselin edellisessä postauksessa miltä kuulostaisi ostospostaus Ruotsin ostoksista, ja osoititte selvää kiinnostusta ideaa kohtaan. Tänään päivälla jaksoin muokata postauksen kuvat ja nyt tulin vielä kirjoittamaan postauksen valmiiksi.


IMG_3459-001

Ensin laivaostoksiin. Mukaan lähti uudet aurinkolasit sekä kolme uutta ihanansävyistä Essien kynsilakkaa sävyissä Status symbol, Sand tropez & Bikini so feeny. Meinasin ostaa vielä laivalta Ted Bakerin penaalin, mutta lopulta kuitenkin jätin sen kaupan hyllylle.

IMG_3493

Hollister oli yksi meidän kohteista reissun aikana. Sieltä lähtikin muutama vaatekappale mun matkaan. Tämä musta tuulitakki ihastutti lämpeneviä kevätkelejä ajatellessa. Myös sen turkoosit yksityiskohdat pisti mun silmään positiivisella tavalla. Takki onkin ollut jo muutamia kertoja käytössä.

IMG_3477-001

Uskallan väittä näiden olevan ehkäpä yhdet maailman mukavimmista housuista päällä Odotan kesää jo innolla, että pääsee käyttämään näidä shortseja sekä muita kesävaatteita. Ostin Hollisterilta myös toiset shortsit, jotka valitettavasti ei suostuneet yhteistyöhön mun kanssa. Sen takia tähän postaukseen ei päätynyt kuvaa niistä. Luultavasti tulette kuitenkin kesän aikana näkemään niistä kuvia täällä ihan kyllästymiseen asti, hah.

IMG_3523

Ja vielä yksi ostos Hollisterilta, joka onkin tän postauksen viimeinen hankinta. Tässä hupparissa yhdistyy kaks hyvää puolta. Hollisterin hupparit on ihanan pehmeitä ja raitapaidat on erityisesti mun mieleen. Luottovaate siis koulupäiville, jolloin haluaa pukeutua mahdollisimman mukavasti ja rennosti!

Miltäs nämä ostokset teistä vaikutta?

- Viivi 

8 comments :

 1. Ihania juttuja oot löytäny! ♥

  ReplyDelete
 2. Ihania ostoksia <3 Täällä toinen jolla on hieman kuumetta!


  ♥ Vilhelmiina Lyydia

  http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

  ReplyDelete
 3. Ihania ostoksia löysit! :)

  http://noorajanikaa.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla jos sunkin silmää miellyttää :)

   Delete
 4. Aivan ahana toi vaalenasininen essien kynsilakka!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh niimpä, ihanan pirteä mutta hempeä sävy <3

   Delete