17 April 2016

IT'S SPRING!

Hyvää sunnuntai-iltaa sinne teille Päivän päätteeksi käynnistin koneen, latasin koneelle uusimmat kuvat ja suuntasin tänne bloggeriin kertomaan mitä mulle kuuluu. 

Mulle kuuluu tosi hyvää. Viikonloppu sujui ihanissa merkeissä pääkaupunkiseudulla kaverini Erikan luona. Eiliseen ja tähän päivään mahtui muun muassa junassa sekä bussissa istumista, netflixiä, shoppailua, salilla käyntiä, keväästä nauttimista, vähäsen kuvailua, syömistä ja vähän lisää syömistä. Laatuaikaa ihanassa seurassa. Tästä viikonlopusta saa paljon voimaa ja tsemppiä viimeisiin rutistuksiin koulussa sekä harrastuksissa.

IMG_3732

Kiirettä kuitenkin vähän pukkaa. Koulussa riittää kaikenlaista puuhaa. Erilaisia projekteja sekä kokeita on tulossa ja näin ysiluokan lopulla yritän pitää keskiarvoni entisellään. Myös 3-tason huilututkinto lähestyy pelottavaa vauhtia ja vähän jännittää miten se menee. Tää kaikki saa aina välilä mun ajatukset vähän sekasin ja mut turhautuneeksi, mutta onneksi on asioita joiden avulla pystyn nollaamaan päätä. Kaikesta koulujutuista ja muistakin hoidettavista asioista selviän varmasti, sillä kesäloma häämöttää jo aika lähellä ja sitä ennen on vielä matka Ranskaankin! 

Myös ihana keväinen ympäristö ja ulkoilma motivoi mua tällä hetkellä. Saa alkaa käyttämään kevyempiä takkeja, aurinkolaseilla on ollut paljon käyttöä ja lenkille lähtö on paljon mieluisampaa kuin jokunen aika taaksepäin. Ah rakastan kevättä! Pihalla tuoksuu ihanalta ja on niin raikas sekä 'tuulettunut' olo, jos ymärrätte mitä tarkotan.

IMG_3734
Shirt H&M / Jeans Cubus / Shoes Nike / Watch Daniel Wellington

Mutta mä lähden tästä pikku hiljaa menemään nukkumaan ja keräämään voimia huomiseen. Tsemppiä ihan kaikille ensi viikkoon ♥ 

Mitä teidän kevääseen kuuluu? Löytyykö joltain samanlaisia fiiliksiä?

- Viivi 

12 comments :

 1. Tosi kiva asu!

  elamanikuvina.blogspot.fi

  ReplyDelete
 2. Tykkään niin paljon sun blogista ♡ tilauksessa on!

  www.tiiaemilia.blogspot

  ReplyDelete
 3. Ihana positiivinen postaus <3

  jasmintuomi.blogspot.fi

  ReplyDelete
 4. Kiva asu! Keväässä on ihan parhautta juuri se kun saa just vaihtaa paksummat takit ohuempiin ja ottaa taas aurinkolasitkin käyttöön! :)

  lauraemiliaan.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! Totta puhut, siitä tulee jotenkin paljon kevyempi ja raikkaampi olo :)

   Delete
 5. Kaunein☀️❤️

  ReplyDelete