20 February 2016

SATURDAY GREETINGS

Ihanaa lauantaita  Blogissa on ollut vähän hiljasempaa lähiaikoina, sillä kiirettä on riittänyt. Pahoittelut siitä. Uskon, että nyt kun pianotutkinto on suoritettu, kokeista on selvitty, kouluhommat on tehtynä ja hiihtoloma lähestyy, löydän paremmin aikaa blogi ylläpitoon. Ennen lomaa on kuitenkin vielä yhteishaku edessä, mutta hakujärjestys on selvillä ja rauhallisin mielin hakemukseni teen. Koska halusin palata kirjoittamaan postauksia mahdollisimman pian, tähän postauksen keräilin kuvia puhelimeni galleriasta. Kamera, kun on lepäillyt laukussaan viime aikoina.  Toivottavasti tykkäätte!

fromphone2

Herkullisilla kahveilla äitin kanssa Robert's coffeessa / Ihanat näkymät Turun Aurajaoella / Tällänen mun kaltainen vilukissakin pärjäsi kovista pakkaspäivistä ekstralämpimästi pukeutumalla / Aivan ylisuloinen ananas!

fromphone3

Kuvat Cheekin keikalta ansaitsi kokonaan oman kollaasin, sillä halusin vielä fiilistellä aivan mahtavaa ja positiivisesti yllättävää keikka! Meininki, seura, esiintyjät, valot sekä muut tehosteet oli kohdallaan ja päästiin seuraamaan hyviltä paikoilta keikkaa.

fromphone

Innoissaan talvesta, lumisateesta ja vuodesta 2016 / Sunnuntaipäivältän maisemat laskettelurinteestä / Yksi monesta piristävästä quotesta puhelimen kuvien joukosta / Ystävänpäivä ruusuja hyvältä ystävältä 

Pitäisikö mun jakaa useemminkin puhelimella räpsittyjä kuvia? Löytyikö kuvien joukosta jotain erityistä suosikkia?

Ihanan rentouttavaa viikonloppua!
- Viivi 

6 comments :

 1. Pikkuananakset ovat ihania! Ja ruusut, ylipäätänsä leikkokukat näin keväällä, pelkkää rakkautta <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. En oo vielä ostanut, mutta sen verran suloinen se oli, että oli pakko ottaa kuva! Niin on <3

   Delete
 2. Oi miten herkullinen toi ensimmäinen kuva!♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh herkulliset kahvit ja hedelmäsalaatit todellakin oli ♥

   Delete
 3. Tosi kiva postaus ja ihania kuvia! <3


  ♥ Vilhelmiina Lyydia

  http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

  ReplyDelete