11 February 2016

VALENTINE'S DAY IS COMING

Tervehdys Päivän päätteksi tulin kirjoittamaan uutta postausta tänne blogiin. Haluan tähän alkuun vielä kiittää sydämeni pohjasta joka ikisestä kommentista, jonka sain edellisestä postauksesta eri puolilla somea. Oon todella otettu teidän ihanista sanoista ja oli häkellyttävää kuulla myös henkilökohtaisempia tarinoita teiltä asiasta. Sain ihan älyttömän paljon energiaa ja hyvää oloa kaikista kommenteista, joita te mulle kirjoititte. Toivottavasti myös te saitte postauksesta saman verran kuin mä sain. 

Kalenteria katsoessa huomaa, että tän viikon sunnuntaina koittaa jälleen ystävänpäivä. Päivä, jolloin juhlistetaan ystäviä ja rakkaita. Kauppojen hyllyt on täynnä sydämenmuotoisia vaaleanpunaisia suklaarasioita sekä hellyyttäviä nallepehmoleluja. Haluaisitko sä viettää kovasti ystävänpäivää jonkun kanssa, mutta kuitenkin ideat loppu sen suhteen? Yhtenä vaihtoehtona vois olla, että sovit tapaamisen yhden tai useamman kaverin kanssa ja teette teille oikein herkulliset kaakaot tai muut herkkujuomat, leivotte jotain hyvää halutessanne ja vaihdatte kuulumisia tai vaikkapa katsotte yhdessä hyvän leffan. Tärkeintä kuitenkin on, että on rakkaiden seurassa ja nauttii olostaan. Vaikka mulla taitaa tänä vuonna mennä ystävänpäivä tiivisti pianon kanssa harjotellen ensi viikolla olevaa tutkintoa varten, voisin sopia jonkun kaverin kanssa pienet ystävänpäivätreffit!

Valentinee
IMG_2915

Kuvissa esiintyy muutamia Teippitarhasta tulleita tuotteita, jotka sain yhteistyön kautta. Törmäsin syksyllä messuilla yrityksen pisteeseen ja myöhemmin googlasin vähän lisää tuotteista. Hetken aikaa Teippitarhan sivuilla pyörittyäni laitoin viestiä kysellen olisiko mahdollista tehdä jonkinlaista yhteistyötä ja he lähtivät mielellään mukaan. Kyseessä on siis pieni, erityisesti teippeihin erikoistunut verkkokauppa, joka myy myös paljon muitakin tuotteita. Yrityksen slogani onkin -Unelmiesi teipit ja muuta söpöä. Tilasin sivuilta älyttömän söpöjä paperipillejä, joita voi lisätä juomien joukkoon. Lasit koristelin liitutaulutarralla, johon pystyy kirjoittamaan tekstiä. Tilaukseen mahtui vielä kaksi syötävän suloisen väristä mt-teippiä, joista leikkasin pikkuisia sydämiä lasien koristukseksi. Teippailin vaaleanpunaisesta teipistä myös kortin yhdelle ystävälleni. 

Jos teitä kiinnostaa Teippitarhan tuotteet tai haluatte enemmän tieto yrityksestä, tästä pääset tutustumaan lisää teippien ihmeelliseen maailmaan!

Miten/kenen kanssa te yleensä vietätte ystävänpäivää?

- Viivi 

4 comments :

  1. Oi vitsi, miten ihania kuvia! Hyvää (huomista) ystävänpäivää♥

    ReplyDelete
  2. Älyttömän ihania kuvia :-) !

    ReplyDelete